2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 157 پست
میترسم فردا طعنه بشنوم بگن ارزش پایین بود راحت بهم بده طلاقم بده

پس انتخابت اشتباه نسبت به همسر ایندت و بنظرم کیس ازدواجتو عوض کن چون این دیدگاهی که داری اگرم ۲۰۰سکه هم بکنی بازم میارسی طرف بره .کسی که به دلت رفتن رو میندازه قطعا هم میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه دلیل خوشبختی نیس ولی بحثش رو باید پدر یا برادر پیش بکشه و روش پا فشاری کنه

ای کاش از قبل با خانوادتون راجبش حرف میزدید که الان اذیت نشید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
پس انتخابت اشتباه نسبت به همسر ایندت و بنظرم کیس ازدواجتو عوض کن چون این دیدگاهی که داری اگرم ۲۰۰سکه ...

اخه دوستش دارم بخدا عاشقشم خودمم خیلی سرم ولی رفتارش خوب بوده دوسش دارم برام کم نذاشته از خانوادش میترسم تو خانوادم خیلی سخته کشیدم میترسم چیزی شه برگردم

مهریه دلیل خوشبختی نیس ولی بحثش رو باید پدر یا برادر پیش بکشه و روش پا فشاری کنهای کاش از قبل با خان ...

یک ماه حرف زدم گفتن اومدن بگین 114 تا نگفتن اونام خدا خواسته قبول کردن خودشم 14 تا راضیه میگه ندارم بدم 

عزیزم مهریه سنگین هم ضامن خوشبختی کسی نشده دختر داییم با ۵۰۰ تا مهریه برگشت خونه پدرش بدون اینکه حتی یه دونه بهش بده اوضاعشون خوب بود ورشکست کرد زندان رفت اینم له اجبار از همه چیزش گذشت. انشاالله خوشبخت بشی

اخه دوستش دارم بخدا عاشقشم خودمم خیلی سرم ولی رفتارش خوب بوده دوسش دارم برام کم نذاشته از خانوادش می ...

دقیقا همینا رو به خوده پسره بگو... 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

من سال پیش بله برونم خانواده همسرم گفتن ۷۰۰ تا 

خانواده خودم گفتن سال تولد 

ولی من عدد ۲۰۰۷ رو دوست داشتم منطقی نشستم با همسرم صحبت کردم گفتم قرار نیست سر چنین چیزی باهم بحث داشته باشیم و این اولین چیزیه که من از شما میخوام تحت فشار هم قرارتون نمیدم بلاخره نظر شماهم مهمه و قشنگیش به اینه که شما بااحترام و شادی خودتون اعلام کنین این تعداد رو .قرار بعدی که تشریف اوردن خودشون این تعداد رو گفتن و بدون دعوا تموم شد 😂 البته خانواده بشدت بادرک و با محبتی هستن 

عزیزم مهریه بیشتر از ۱۱۰ تا که قانون نمیده مخصوصا وقتی میگی همسرت چیزی نداره بعدشم الان اونایی که مه ...

آفرین اونم که مهریش زیاده ی مشکل داره...

من سال ۸۲ مهریم ۴۱۴ تاست..شوهرم به اسرار خانوادش تمام مالو اموالشو زد به اسم اونا.....حالا میگه بیا مهریتو ببخش تا من مالو اموالو برگردونم به نام خودم.....من الان دارم زندگی میکنم،ولی نمیدونم چیکار کنم