2777
2789
عنوان

کاش امشب نمی رفتم مهمونی

1005 بازدید | 21 پست

هم مریض بودم هم با آدمای اونجا مچ نیستم کاش خونه می موندم کاش اصلا خوش نگذشت اصلا واسه اینکه تنها نباشم رفتم یعنی مامانم زورم کرد از من ب شما نصیحت جای که بهتون خوش نمیگذره نرید

امشب به شما خوش گذشت بچه ها

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالب منم‌فقط بخاطر بچه هام موندم از خدام بود کی پاشم🤕

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده
نه اصلا به من خوشنگذشت ، تو تاپیک‌آخرم نوشتم واقعا درست میگی آدم با مامانش بمونه صد شرف داره تا بره ...

دقیقا کاش تنها می موندم خونه ،گاهی آدم با خودش بیشتر بهش خوش میگذره

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

خوش گذشت ولی واقعا خسته شدم خونه خودم اگه دعوت میکردم همین جمع رو کمتر خسته میشدم من خودم مهمان دارم از قبل به خیلی از کارام میرسم که مهمان میاد خیلی کار نکنم . اما حالا خواهر شوهرم صفر تا صد کاراشو میزاره ما رفتیم انجام میده خب نمیشه کار نکنی که . در حدی  که همینکه وارد شدم  جارو برقی کشیدم و میوهاشو شستم . شامی هم مادرشوهرم از خونه درست کرد من اونجا داشتم ساندویچ  میزدم گوجه و خیار شور ریز میکردم و خلاصه که همه چی میز و چیدن و اینا . تازه به من زنگ زد زود تر بیاین ما که رفتیم خودشو شوهرم رفتن گل بگیرن که گل ارایی کنه 

اره به‌من‌خیلی خوشگذشت.یعنی به کل خانواده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

توخونه تنها بودیم غروب رفتم به مادرشوهرم سر زدم و برگشتم دلم نیومد نرم پیششون ولی تا یک ساعت پیش کلی با دخترم خوشگذروندم کلی رقصیدیم ادا درآوردیم ا ایتکه تنها بودیم ولی خیلی به دخترم خوش گذشت منم با شادی اون شاد شدم

هر سال خودمو میزنم مریضی که جایی نرم .تنهایی راحت ترم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خوش گذشت ولی واقعا خسته شدم خونه خودم اگه دعوت میکردم همین جمع رو کمتر خسته میشدم من خودم مهمان دارم ...

ببخشیدا ولی حس میکنم دارن ازت سو استفاده میکنن من مادرم  جونه خداروشکر ۴۲ سالشه نمیزاره من خونشو جارو بزنم چ برسه خونه خواهرشوهر😑در حد جابجای طرف بزار سر سفره بعد بشین سرجات

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید