نگین چقدر تاپیک میزنی بخدا ذهنم درگیره میدونم خوشبختی نمیاره باباش گفت 14 تا خانوادمم دیگ هیچ نگفتن حتی گفتن دخترمون راضی نیست ما راضیم دیگه گفتم کمه ما با هم دوست بودیم خانواده داماد مخالفه دیگه راضی شدن یک ماه دیگه نامزدیمه نامزدم فت یه شمش 100 گرمی میزنم اونم باز کمه خودشم راضی نیست نمیدونم چیکار کنم میترسم به خاطر یه مهریه بهم بخوره چون عاشقشم خانه هم نداره که بزنه اسمم گفت من هرچی درمیارم میزنم اسمت ولی نداره که اگه بهم بزنم احساس میکنم خودم نمیبخشم پشیمون میشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مهریه کسیو خوشبخت نکرده خواهرم ۶۵۰ تا بود جدا شده ی دونم نگرفته من ۱۱۴ تا زدم گوش شیطون کر داریم زندگی میکنیم
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من ۱۴ سکه زدم و الان میفهمم چه اشتباهی کردم، چون سکه ها کمبود راحت پرداختش کرد و طلاق نمیده و چهار ساله بلاتکلیفم! اگه زیاد بود میبخشیدم و در ازاش طلاق میگرفتم، انشالله که شما خوشبخت بشین، اگه زندگی خوب باشه مهریه واقعا اهمیتی نداره ولی کی میدونه تهش چی میشه
اول با خود آقا صحبت کنید بگو همون ۱۱۰ تا سکه که ملاک قانونه. اگر نپذیرفت بگو سال تولدم بدون ۱۳۰۰ مثلا اگه متولد ۸۰ هستید، ۸۰ سکه و وکالت در طلاق یا هر حقی که برای خودت مهمه.
من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست
من به 72 تام راضیم بخدا به 50 تام راضیم نمیزنه تو دوست داشتنش ش دارم
خب پس پافشاری کن
خانوادت نباید پشتتو خالی میکردن باید اونا میگفتن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️