2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 149 پست

من رفتم واسه طلاق وکیل فقط واسه پرونده طلاق ۸۰م  می‌گرفت

واسه مهریه هم جدا ۵۰ تومن

اگه آدم حق طلاق داشته باشه حداقل این سنگا جلو پاش نیست که مجبور باشه تحمل کنه واقعا حق طلاق خیلی خوبه وگرنه اگه شوهر ندار باشه یکی دوتا سکه جلو میده همونم باز باید یه چیزی روش بزاری دو دستی بدی به وکیل

۲۵میلیون تومن

عزیزم بستگی داره چند سال پیش ازدواج کردی و مهریه ۲۵ میلیون گذاشتی 

دادگاه پول و نقد و به قیمت روز حساب میکنه یعنی اگه ۵ سال پیش بود شاید الان دو سه برابر شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵سال پیش ولی کاش سکه بود حداقل شوهرم انقد بهم طعنه نمیزدمهریتومیندازم جلوت😕

عزیزم چرا انقدر کم گذاشتی

این که ادعا داره بگو به قیمت روز بهت بده برو همون اندازه طلا بخر قیمتش روز به روز داره میره بالا

یعنی حق طلاق بگیرم دیگه نمیتونه نده مهریه رو

نه عزیزم نمیتونه بعدشم نیاز نیس وکیل بگیری هی بدویی تو دادگاه بابت مهریه و طلاق

البته بازم میتونه درخواست اعسار بده و قسط بندی کنه ولی حداقل بدون خرج و زودتر به خواستت میرسی

من به شوهرم گقتم مهریم و میبخشم طلاقم بده میگفت فکر کردی من مونده مهریه تو ام برو بزار اجرا نهایتش میخوام یک دونه بدم دقیقا هم همین شد😑

نه عزیزم نمیتونه بعدشم نیاز نیس وکیل بگیری هی بدویی تو دادگاه بابت مهریه و طلاقالبته بازم میتونه درخ ...

این حق طلاقم بگیرم نمیتونه بده اگه بده همین 14 تا نصف نمیشه؟ باز سال دوتا هم بده 7 سال طول میشه با توکل بخدا همون 14 تا یه شمش 100 گرمی میزارم فقط میترسم خانوادش بگن ارزش پایینه  مفتی دادنش

عزیزم مهریه بیشتر از ۱۱۰ تا که قانون نمیده مخصوصا وقتی میگی همسرت چیزی نداره بعدشم الان اونایی که مه ...

میترسم فردا خانوادش، بگن مفتی دادنت طعنم بزنن چون دخترشون مهریش 72 تاس

من به 72 تام راضیم بخدا به 50 تام راضیم نمیزنه تو دوست داشتنش ش دارم

چرا خانوادت اینجوری کردن؟ مال مادره منم سه میلیونه هرچقدرم به مادربزرگم گفت کمه گفت هیچی نگو... ولی زیاد پیگیر نشو، که فکر کنن برات مهمه و لج کنن

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

میترسم فردا خانوادش، بگن مفتی دادنت طعنم بزنن چون دخترشون مهریش 72 تاس

عزیزم اگه این حقایی که گفتم بگیری و نمیتونن 

بگو من خوشبختی و آزادیم برای خودم و خانوادم بیشتر ارزش داشت الان اختیار دخترشون دست شوهرشه ولی تو‌آزادی هروقت خواستی کار کنی درس بخونی و...

به عنوان کسی که مهرم ۱۴ تاس راهنماییت میکنم بیشترش کنی حتما هرجوری شده قدر که نمیدونن هیچ تا جاییکه ...

ببینید این مهریه واقعا ی مشکل بزرگو اساسی شده.......واقعا دخترا و خانواده ی دختر نمیدونن چیکار کنن؟!مسعولا هیچ فکری نمیکنن،،فقط دهنشونوبازمیکنن بدون فکرحرف میزنن...اونم به نفع مرد...چون زندونا پر شده از بدهکارهای مهریه،ودولت هم براش سخته خرج اینهمه آدمو توزندون دادن،خوب هر آدم در طول شبانه روز کلی خرج داره...اگه مهریرو زیاد بگیری از ی ور بوم میوفتی..🤔اگه مهریه رو کم بگیری،ازاونور بوم میوفتی....واقعا نمیدونی چیکار کنی....خوب من عروس سال۱۳۸۲. ام یعنی ۲۱ سال پیش.....مهریم ۴۱۴ تا سکه ی تمام بهار(عندالمطالبه)است...شوهرم اوایل ازدواج چیزی نداشت...بعد چند سال اون کار کرد،من جمع کردم...از خیلی چیزها چشم پوشی کردم.....تمام طلاهامو تو زندگی فروختم دادم شوهرم...شوهرم پیشرفت کرد...الان ۴۶ سالمه ۴ تا فرزند دارم...هم دختر،هم پسر....حالا ۲ ساله خانواده ی شوهرم به شوهرم یاد دادن چون خانومت مهریش زیاده....محض احتیاط تمام مالو اموالتوبزن به اسم ما😠افکار شوهرموبهم ریختن...نمیدونم چرامنی که دارم زندگی میکنم اونم با۴ تا بچه تمام وجودم رو گذاشتم تو این زندگی از جونو دل مایه گذاشتم..سر شوهرمو خوندن...گفتن و گفتنو گفتن....خوب الان وضع مالی شوهرم خیلی خوبه....قبلا هیچی نداشت!!...بالاخره شوهرم تسلیم اونا شد....وتمام مالو اموالشو زد به نام خانوادش😩😩😩😩😩😠😠😠😠😠😠😨🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔من ۲ ساله باهاشون قطع رابطم....وبهشون گفتم واگذارتون کردم بخدا....شما بدونینو خدای بالای سرتون.........اونا هم گفتن ما برای تحکیم پایه های زندگیتون اینکارو کردیم و اینا دست ما امانته.....منم گفتم پایه های زندگی من محکم بود....شما بااین کارتون لرزوندینش...درضمن امانت شوهر دست زنش  نه افراد دیگه......من هیچوقت با ۴ تا بچه فکر طلاق و مهریه به سرم نمیزنه.....حالا شوهرم میگه تو بیا بریم محضر مهریتو تمام و کمال ببخش منم مالو اموالو برگردونم به نام خودم🤔🤔🤔خوب بنظر شما حالا من چیکار کنم؟؟!

مهریه ی من که زیاد بود،،پس چرا اینطوری شد....ومن الان در سکوت زیر سایه ی بچهام نشستم و دارم تو همین خونه به زندگیم ادامه میدم...مثل یک زنوشوهر عادی...هیچ مشکلی تو زندگیمون نداریم....تنها مشکلمون شده همین.....منم واقعا نمیدونم چیکار کنم؟اصلابخشیدن مهریه کار درستیه؟؟؟...مالو اموال دست خانوادهدی شوهر باشه چطور؟؟؟؟نمیدونم چیکار کنم....فقط میدونم بچهامو دوست دارم ودر قبالشون مسعولم.وباید با آرامش به زندگیم ادامه بدم.....(..عذر خواهم از خواننده ی محترم....که متنم طولانی شد)