2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 154 پست

عزیزم مهریه بیشتر از ۱۱۰ تا که قانون نمیده مخصوصا وقتی میگی همسرت چیزی نداره بعدشم الان اونایی که مهریه شون بیشتره هم فکر کردی کامل میگیرن مردا میدن؟

به نظر من همون ۱۴ تا رو قبول کن اما به جاش حق طلاق حق اولاد حق سکونت حق تحصیل و حق اشتغال بگیر

من خودم خیلی دوست داشتم اینکارو کنم اما خانوادم قبول نکردن ۲۰۰ تا سکه مهریه کردن که وقتی واسه طلاق رفتم قاضی گفت شوهرم فقط یکی و جلو بده بقیه هم کلا سالی یه سکه

عزیزم گرفتن مهریه کار حضرت فیله طرف وقتی هیچی نداره 400000 تا هم مهرت کنه تهششششش دادگاه سالی 1 ربع سکه میده بهت . وقتی انقدر از طرفت مطمئن نیستی وارد زندگی نشو. مهریه هیچ ضمانتی برای خوشبختی نیسا من 5 سال بعد ازدواج نصف مهرمو بخشیدم بقیه رو شوهرم داد . پس من الان باید بترسم هر لحظه ممکنه جدا بشم؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مهریه بیشتر از ۱۱۰ تا که قانون نمیده مخصوصا وقتی میگی همسرت چیزی نداره بعدشم الان اونایی که مه ...

نمیتونم بخدا خانوادم نمیزارن اصلا نمیتونم به زبان بیارم حق طلاق اینا به اینجور آدمیم نیست ازش مطعنم 

عزیزم مهریه بیشتر از ۱۱۰ تا که قانون نمیده مخصوصا وقتی میگی همسرت چیزی نداره بعدشم الان اونایی که مه ...

یه چیز دیگه هم هست که شوهرت از وقتی با تو ازدواج کرد هرچیزی خرید و هر اموالی به نامش شد نصفش مال تو میشه

اینایی که گفتم از مهریه هم بهتره  و بیشتر به کارت میاد

نمیتونم بخدا خانوادم نمیزارن اصلا نمیتونم به زبان بیارم حق طلاق اینا به اینجور آدمیم نیست ازش مطعنم

چرا به زبون نیاری بالاخره آیندته خانواده های ما هنوز فکرشون تو قدیم مونده من اگه برگردم به قبل بیشتر با خانوادم حرف میزنم راضیشون میکنم  

اصلا نگو اینجپر آدمی نیست و ازش مطمئنم انشالله که خوشبخت بشی ولی هیچکس از آینده خبر نداره تو نمیدونی مثلا ۱۰ سال دیگه قراره چی بشه که 

وقتی حداقل حق طلاق داشته باشی خیلی راحت میتونی طلاق بگیری نیاز نیست دو سال هی خرج کنی و بدویی