2777
2789
عنوان

لاغری شکم با روغن زیتون

164 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها شبا قبل خواب روغن زیتون بخورم برای لاغری شکم خوبه ؟ یا کل بدن لاغر میشه من میخوام فقط شکمم رو آب کنم خیلی نسبت به هیکلم بزرگه اصلا نمیتونم لباسای دلخواهم رو بپوشم خودم نه چاقم نه لاغرم و نمیخوام لاغر بشم فقط میخوام شکمم کوچیک بشه کسی میدونه باید چیکار کنم

این کاربری مشترکه بین من و نوه های مامان بزرگم و دوستان و آشنایان و اهالی محله😏🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاغری با روغن زیتون؟؟

اول این که ما لاغری یا چاقی موضعی نداریم.

دوم اینکه هیچ چیزی قدرت لاغر کننده معجزه وار نداره.

فقط رژیم و ورزش.

متأسفانه چربی های شکمی خیلی هم سمج و مقاوم هستن و آخرین قسمتی از چربی هاست که وارد مرحله سوخت میشه.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
چاقی شکم بخاطر بلغم و سردی هستدارچین و....هر روز بخورین

دارچین رو با غذا نمیتونم ولی تو چایی دارچینی میتونم

این کاربری مشترکه بین من و نوه های مامان بزرگم و دوستان و آشنایان و اهالی محله😏🥰

لاغری با روغن زیتون؟؟اول این که ما لاغری یا چاقی موضعی نداریم.دوم اینکه هیچ چیزی قدرت لاغر کننده معج ...

اره شنیدم میگن تو لاغری شکم تاثیر داره خیلی