سلام خواهرای گلم امیدوارم این تاپیک مفید باشه برای کسانی دنبال چنین تاپیک هایی هستن👍🏼
من ۵ ساله بچه دار نمیشم و شوهرم مشکلی نداره اسپرمش خوبه ولی متاسفانه خودم دچار تنبلی تخمدان و اضافه وزن بالا هستم ولی مشکل حادی از جمله بسته بودن لوله ها ،نداشتن هیچ فولیکولی، عفونت، مشکلات اندومتریوز و .... ندارم پس مشکل اساسیم وزن بالامه که انشالله تا عید میخوام رژیم بگیرم و ورزش کنم بیاین کنار هم باشیم تا باهم مشکلمون رو حل کنیم و به همدیگه کمک کنیم❤️
خب بریم سراغ بحث اصلی یعنی آی یو آی(iui)
خانما من روز دوم پریودی رفتم دکتر و سونو شدم
از روز ۲ تا ۷ پریودی قرص لتروزول مصرف کردم
۸ تا ۱۱ پریودی آمپول گونال اف و اچ سی جی یک شب در میان زدم
روز ۱۲ دوباره سونو شدم که دکتر گفت دوتا فولیکول غالب به اندازه ۱۹ و ۲۰ داری
شب ۱۲پریودی دوتا آمپول اچ سی جی باهم به صورت عضلانی زدم
روز ۱۳ استراحت کردم
روز ۱۴ رفتم کلینیک ناباروری برای انجام آی یو آی
اسپرم و همسرم به مسئول اونجا داد
اسپرم رو توی دستگاهی گذاشتن و بردن آزمایشگاه که در آزمایشگاه شست و شو میدن و اسپرم های ضعیف و بدشکل و جدا میکنن و اسپرم های قوی رو نگه میدارن
من روی تخت خوابیدم
خانمی اومد و دستگاه معاینه رو برام گذاشت
و دکتر اومد با یک آمپولی که سرش یه چیز باریک مثل سُند بود مثلا ۲۰ سانت اندازش بود وارد رحمم کرد و اسپرمو یک دفعه ریخت داخل رحمم و تخت رو تنظیمش کردن به شکلی که پاهام بالا بود و سرم پایین
و نزدیک ۴۰ دقیقه به این حالت خوابیدم که اسپرم خارج نشه
بعد چهل دقیقه گفت میتونین برین خونه
دکتر به من گفت استراحت فقط ۳ روز اونم نسبی
ولی من گوش ندادم و این ۱۵ روزو کامل استراحت کردم ،حتی یه پتو جابه جا نمیکردم از سرویس فرنگی استفاده میکردم، ادویه نمیخوردم و غذا های آپز و آبکی بیشتر میخوردم
هر روز آب و نشاسته میخوردم همش خوابیده بودم نمازمم نشسته میخوندم🥺
خیلی خیلی خیلی رعایت کردم خواهرا ولی نشد که بشه امروز آزمایشم منفی بود گریه کردم و ناراحت بودم
ولی الان با خودم میگم حتما مصلحتی بوده خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه
از منی که ۱۵ روز کامل خوابیدم و هیچ کاری نکردم به شما نصیحت به خودتون سخت نگیرید
استراحت ۳ روز اول بکنین ولی بعدش به زندگی عادیتون برگردین و از فکرش بیاین بیرون تا مثل من ناراحت نشین از اینکه چرا این همه رعایت کردین ولی نشد
رعایت غذایی هم فقط زرشک و زعفران و چیزای گرم نخورین من منفی شدم اما انشالله بقیه که این کارو انجام میدن مثبت بشه
من ترجیح میدم تا عید رو به خودم استراحت بدم ورزش کنم و تغذیه رو رعایت کنم و انشالله با اقتدار و توکل به خدا برم پیش به سوی بار دوم آی یو آی🙃🙃🙃❤️❤️❤️