2777
2789

همش 18 سالمه اینم هست که همه دخترا و پسرای دوران بچگی هام ازدواج کردن چون اینجا روستا هست 

الان دارم به زشت بودن خودم پی میبرم چون هیچکدوم منو نخواستن😂😐

البته اصلا اصلا به خودم نمیرسم هدفم کنکوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کامیون کامیون آقامیان درخواست میدن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

والا ما چندتا پسر دیدیم رفتند از روستا زن گرفتند

دوتاشون پسرعموی بودن کارمند بانک رفتن از داهات زن گرفتن گفت زنا شهر خرابن

یکی هم کارمند شرکت بود باز رفت از داهات زن گرفت

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎

درستو بخون دختر.  باسواد که باشی  پسر مثل مور وملخ زیاده. 

چیزی که زیاده پسره ،اما کو پسر درست اونم این دوره زمونه!! 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
درستو بخون دختر. باسواد که باشی پسر مثل مور وملخ زیاده. چیزی که زیاده پسره ،اما کو پسر درست اونم ا ...

دغدغه همینم دارم 

که مستقل و کارمند بشم 

اونوقت اون منم که تصمیم میگیرم 

ولی میترسم موفق نشم یا طول بکشه موفقیتم 

دغدغه همینم دارم که مستقل و کارمند بشم اونوقت اون منم که تصمیم میگیرم ولی میترسم موفق نشم یا طول بکش ...

آفرین طول هم بکشه در عوض پخته تر میشی .

اما کافیه الان یه پسر تو زندگیت وارد بشه متاسفانه  درس وکنکور و آرزویی  برات نمیمونه  وآخرشم میبینی که هیچ ارزشی نداشته انشاالله  که موفق باشین

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .