2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی طرف عصبی نمیدونی قضیه چیه این وسط اومدنت شعار دادنت درس اخلاقت چیه

هر چی باشه دلیلی نداره به بقیه توهین کنی.  اینجا جایی برای توهین به مرد و زن نیست این مدل حرف زدن نشون میده خودتم آدم نرمالی نیستی . به کسی ربطی نداره کی با چه حالی داره تاپیک میزنه وقتی تحمل حرف حق نداری سکوت کن بی احترامی کردن کاری نداره همه بلدن 

هر چی باشه دلیلی نداره به بقیه توهین کنی. اینجا جایی برای توهین به مرد و زن نیست این مدل حرف زدن نش ...

ناراحتی نیا تاپیک ایشون تاپیک زد برا درد دل کیه میخوای درک فهم تون ببرید بالا حال طرف درک کنید ناراحتی بسلامت کارت دعوت بهت ندادن بتو ربطی نداره سرت به کار خودت باش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
ناراحتی نیا تاپیک ایشون تاپیک زد برا درد دل کیه میخوای درک فهم تون ببرید بالا حال طرف درک کنید ناراح ...

مانشالله یکی از یکی بی تربیت تر . کجاها بزرگ شدین شماها

از تاپیک قبلی استارترم مشخصه چقدر بی ادبه

خب مشکلت رو با آدمت هل کن اینجور حرفا قشنگ نیست

حالا طرف ناراحته یچی میگه 

شما چرا از حرفش ایراد میگیری 

ولش کن از تاپیک رد شو

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

واقعا ۹۰ درصد مردای ایرانی بی منطق و داغونن

نمونه ش همین امروز یه پسر نینی سایتی از روابطش گلایه میکرد فقط بهش گفتم سواد رابطه تو ببر بالا ، شرایط تو بهتر کن ، دیت زیاد برو تا ادم مناسب تو پیدا کنی ، همین 

فکر میکنی بعد از این کامنت معمولی جوابش چی بود ؟

پاچه مو گرفت بهم با لحن بد و کلی توهین گفت یعنی میگی من با مدرک دکترا سواد ندارم ؟! یعنی هیچ درکی از معنای سواد رابطه نداشت

وای خیلی سطحی و بی درک بود 

حالا یه جوریم میگفت مدرک دکترا انگار ما نمیدونیم مدرک گرفتن و دکترا خوندن چقدر کشکیه به غیر از یه سری رشته ی تاپ و خاص

تکاپو برای نجات ✨️
مانشالله یکی از یکی بی تربیت تر . کجاها بزرگ شدین شماهااز تاپیک قبلی استارترم مشخصه چقدر بی ادبه

خوب ناراحتی نیا گفتم که بهت بسلامت جای که یادمون دادن سرمون به کار خودمون باش جای که توی فرهنگ شماها نبودنیست 

حالا اسی نیمده بگه شوهرای شما فلان یا فلانن بنده خدا باشوهر خودشه و اومده دردودل کنه نه اینکه بهش بپ ...

دقیقا حرف منم این

خوب ناراحتی نیا گفتم که بهت بسلامت جای که یادمون دادن سرمون به کار خودمون باش جای که توی فرهنگ شماها ...

الان اتفاقا سرت به کارت خودت نبود اومدی پریدی وسط حرف 2 نفر دیگه

بعید میدونم چیزی یاد گرفته باشید