2777
2789

تا میاد زخمش جوش بخوره دوباره یبوست میشم بااینکه خیلی تو خورد و خوراکم دقت میکنم چه خاکی به سرم کنم؟😭

کی اینجوری بود؟ چیکار کردید خوب شدید؟

چه رژیمی دارین چی میخورین

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد رکتول از داروخانه بگیر و طبق دستور روش استفاده کن تا زخم قبلی خوب بشه و از زخم بعدی پیشگیری بشه

آلو بخارای تمیز و نرم از جای معتبر بگیر میتونی مثل آجیل دونه دونه در طول روز بخوری یا خیس کنی و ثب و شب مصرف کنی

مطمئن باش تا زمانی که آلو بخارا زیاد مصرف کنی دیگه مبتلا نمیشی.

دارو هیچی شربت برا یبوست داد که تموم شد فکر کرم خوب شدم زخمشم دیگه سوزش نداشت صبح باز یبوست شدم دوبا ...

شربت و ملینها باعث تنبلی روده میشن و اثر دائمی ندارن و شرایط رو بدتر میکنن. آلو بخارا در تعداد زیاد بخور درمان میشی. بعد یکماه خلاص میشی

دارو هیچی شربت برا یبوست داد که تموم شد فکر کرم خوب شدم زخمشم دیگه سوزش نداشت صبح باز یبوست شدم دوبا ...

نباید اصلا یبوست بگیری چون دوباره داستان میشه.

یه پماد انتی فیشر باریج اسانس بگیر استفاده کن زخمت کاملا خوب بشه و تو این مدت هم رژیم غذاییتو به شدت رعایت کن.

میوه سبزی آلو بخارا آب برگه زردآلو انجیر خشک اینا حتما تو رژیمت باشه برنج و نون و فست فود و...رو هم تا جایی که میتونی کم بخور.

ولی الان اولویت با خرید پماده.اونو اول بخر.