2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت دوقلو باشن یکیشو برمیدارم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 63 پست
مادرشوهرم میگه بچه بیار من بزدگ میکنم نگه میدارم میگم این دوتارو ببر نگه دار راحتاز این حرفا زیاد می ...

بگم بچه میخوای بزا یا از پرورشگاه بیار

کاری میکنه زندگی خودمو شوهرم زهر بشه.

تازه نماز جمعه رفتنش همیشه به راهه.

ماکه نمازم میخونیم حالمون از این آدمای خوب نما بهم میخوره

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگفتی بچه بی مادر نیست و اسباب بازی هم نیست

میخوام بگم تو خودت بچه داشته باشی میدی مادرشوهرت نگه داره؟

جالبه که دشمن خونی مادرشوهرشه 

این پیرزنادست شمررو از پیشت و رو بستن

بگم بچه میخوای بزا یا از پرورشگاه بیارکاری میکنه زندگی خودمو شوهرم زهر بشه.تازه نماز جمعه رفتنش همیش ...

زیادی گندش نکن اصلا ب حرفاش اهمیت نده

مادرشوهر من توجمع خانواده بلند گفت اسم نومو میزاریم فاطمه کل فامیل بودن بلند تو جمع گفتم نه اصلا از این اسم خوشم نمیاد قربون خانم فاطمه بشم اما دوس ندارم اسمشو انتخاب کردیم گفت ن تو شناسنامه میزاریم فاطمه گفتم نه من اینکارو نمیکنم تمام حالا میخواد هرکاری کنه 

میگفت خودم میرم شناسنامشو میگیرم شوهرم رفت اسم انتخابی منو زد 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خداروشکر که این تاپیکو زدم

حس میکنم ذره یی از دردم برداشته شد😭

ممنون از اونهایی که جواب دادین

سعی میکنم از جواب هایی که یادم دادین استفاده کنم

عزیزم یه چیزی گفته همه مادرشوهرا از این غلطا میکننبعدم که یه پوشک نمیخرن

درد اینجاست که این بهش بگی پوشک میخره ولی آبروتم میبره

مظلوم نمای از پشت خنجر زن

زیادی گندش نکن اصلا ب حرفاش اهمیت ندهمادرشوهر من توجمع خانواده بلند گفت اسم نومو میزاریم فاطمه کل فا ...

فکر میکنی من اینطور نیستم؟

راجب بچه جاریم هیچ غلطی نکرد

جاریم گفت نذر کردم فلان اسمو بزارم و تمام....

ماهنوز بچه نداریم رفته به شوهرم گفته بچت پسر شد اسمشو بزار( سعید) اسم برادر شوهر فوت شدمه .

من واقعا این اسمو دوست ندارم

از طرفی اسم بچه خواهر شوهرمم همین مادر شوهرم دقیقا سعید گذاشته

میگم کسی نمیدونه .دیشب از توی اخبار زوج چند قلو دار دید و این حرفو زد.البته شوهرم همیشه به شوخی در ...

درواقع جواب شوخیای شوهرتودادهمیشه عمل کردن بهترازحرف ز دنه پس بذاربه وقتش عمل کن وخودتوناراحت نکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
برای چیزی حرص میخوری که هنوز اتفاق نیفتاده!!! این منطقی و عادی نیست.

یه آتشفشان اگه الان فوران میکنه 

دلیلش اون روزهایی بودن که از نظر مردم آروم بوده

پشت همون روزهای آروم داشته گدازه هاش بالا میومده ولی کسی نمیبینه 

منم از شکسته شدن های دلم پر شدم 

از خیت شدن های جلوی جمع بااینکه اوایل دوستشون داشتم و بیشتر دختراش بهش محبت میکردم

درواقع جواب شوخیای شوهرتودادهمیشه عمل کردن بهترازحرف ز دنه پس بذاربه وقتش عمل کن وخودتوناراحت نکن

درست میگی 

فکر میکنی من اینطور نیستم؟راجب بچه جاریم هیچ غلطی نکردجاریم گفت نذر کردم فلان اسمو بزارم و تمام....م ...

با شوهرت ب توافق برس 

زیادی حرف میزنن بعضی مادرشوهرا

من امروز یلدا مادرشوهرء خواهرشوهرم دعوتمون کرد از اونطرف سالگرد مادربزرگم بود امروز 

مادرشوهرم زنگ زد میاید گفتم ن میرم خونه بابام گفت شب زودتر بلند شو بیا اینجا دعوت کردن زشته گفتم من زنگ زدم عذر خواهی کردم گفتم نمیتونم بیام 

گفت ن زشته زود بیا.

از اونجا برگشتم قصدم از اول بود برما اما لج کردم نرفتم ساعت ۱۲ زنگ زد گفت نیومدید هنوز ک نیومدی گفتم چند ساعته اومدیم گفتم ک نمیخوام بیام 

تمام 

ولشون کن بابا رو بدی سوار ادم میشن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درد اینجاست که این بهش بگی پوشک میخره ولی آبروتم میبرهمظلوم نمای از پشت خنجر زن

خودتو داغون حرفای چرتش نکن همین

تا میتونی حرفاشو نشنو سختع ولی جاش نشین کمتر ببینش 

مثبت اندیش😇

یه آتشفشان اگه الان فوران میکنه دلیلش اون روزهایی بودن که از نظر مردم آروم بودهپشت همون روزهای آروم ...

اشتباه اینه که تازه عروسا اولش که میرن خونه فامیل شوهر میخوان با محبت بیش از حد اونارو نرم کنن یا احترام بیش از حد میزارن

اما اشتباهه.

اون سر سنگینی و دوری و دوستی باید از اول سرلوحه ی رفتاریشون باشه