2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارها گفتن برا شام میان غذا پختم گفتن نه نمیان

وا دفعه بعدی گفتن میایم غذا درست نکن اومدن چیزی نزار جلوشون خودتو بزن اون راه که قرار نبوده بیان اگر گلایه کردن بگو اع فک کردم مث دفعه های قبله

بزار از بیشعوری خودم بگم

وارد یه جمع میشم اینقد احمقم ک یه سلام نمیدم یا مث اسکولا فقط به یه نفر سلام میکنم

توقع دارم از صب تا شب خاب باشم همه ی کارارو مادرم بکنه

تا صدای بابامو میشنوم شرو میکنم ب جیغ و داد از بس ازش بدم میاد. و.... 

به یکی پیام میدی همش آنلاین بشه آف بشه ولی دیر سین بزنه یا کلا سین نزنه و فکر کنه تو احمقی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بزار از بیشعوری خودم بگموارد یه جمع میشم اینقد احمقم ک یه سلام نمیدم یا مث اسکولا فقط به یه نفر سلام ...

منم گاهی سختمه سلام کنم چون اضطراب شدید دارم گاهی حتی مغزم کار نمی کنه میگم سلام بدم ندم؟

ماتوی یه اپارتمانیم.برادرشوهرم و شوهرم یه کوچولو اختلاف مالی دارن.باخانومش هم دوساله قهریم چون توی زندگیمون سرک میکشید و حسادت میکرد و اختلاف مینداخت.دوهفته پیش برادر شوهرم و خانومش همینکه دیدن شوهرم از خونه بیرون رفت.حمله کردن خونمون درمون رو شکستن.من باردارم و بچه هام هم زیر ۵سال هستن.خشکمون زده بود چرا اینطور کردن.پدرشوهرو مادرشوهرمم داشتن بیرونشون میکرد.یهو شوهرم برگشت خونه؛تا شوهرم رو دیدن فرار کردن رفتن خونشون.منم یه هفته بستری بودم دکتر بهم استراحت مطلق داده

بیشعوری ترین کار اینکه : تو چیزی که به ما مربوط نیست دخالت کنیم.

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

ماتوی یه اپارتمانیم.برادرشوهرم و شوهرم یه کوچولو اختلاف مالی دارن.باخانومش هم دوساله قهریم چون توی ز ...

توروخدا وجون بچه هات شکایت نکردی ازشون؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

توروخدا وجون بچه هات شکایت نکردی ازشون؟

دوبار گوشی رو برداشتم با ۱۱۰تماس گرفتم همش می‌رفت روی map.

پدرشوهرو مادرشوهرمو دیدم دلم براشون سوخت.بیخیال شدم.الان خودشون میگن چرازنگ نزدی صدوده.خودمم پشیمونم