2777
2789

یه همسایه داریم  زنو شوهر هردو دکتر

بعد یکسره سر ماشین اذیت میکنه 

پارکینگ ما جلو دره اونا باید اول برن داخل بعد مال ما بیاد داخل 

حالا ما سوییچ میزاریم داخل صندوق مشترک که دیگه تفاوتی در اینکه کجا پارک کنیم نباشه 

ولی این هرروز یه داستان درست میکنه  یبار میگه ماشینمو کج پارک کردین یبار میگه  نزدیک دیواره 

دیروزم اومده هرچی از دهنش در اومده گفته  چون در ماشین خودش یهو در میره خورده به درخت اندازه یه سر میخ فرو رفته  و اینکه خسارتشم گرفت  من از فحاشیش ناراحتم 

با همسایه بالاییم هرروز درگیره میگه تو شبا اب باز نکن  شبا نرو بیرون  مهمون دعوت نکن 

چندبار به قصد کشتن به همسایه حمله کرده الان درحال شکایت اینان 

باز یشب همسایه  توی کوچه عروسی داشت رفته بااونام درگیر شده 

خلاصه دائم درگیره  الان سر یه همچین مسئله‌ ای اینجوری زنش بی احترامی کرده 

اون هفته ام ماشین مارو کشیدن به در ما هیچی نگفتیم بهشون خودشون اصلا هیچی نگفتن 

ولی ما باید خسارت یه نقطه کوچیک بدیم اما اونا حتی زیر بار نرن 

ما نخواستیم حق الناس گردنمون  بیاد وگرنه مام زیرش میزدیم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه هنوز تو خونه عروسی میگیرن؟

اخر شب اومدن توی کوچه یکم رقصیدن دیگه هر روز که نیست  ساعت 12 ونیم رفته سراغشون  

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
دکترا اکثرا خودشونو از بقیه مردم بالاتر میدونن

دقیقا دور برداشته  من بخوام تمام زندگیشو میخرم نمیدونم این همه ادعاش چیه 

منم درس خوندم زحمت کشیدم حالا من دکتر نیستم 

همسرمم درس خونده شغلش ازاده اما همین دکتر تازه به دوران رسیده این همه ادعا داره همسرم  درامد یروزش اندازه کل ماه اونه

خب شماهم اشتباه میکنین چشم پوشی میکنید هروقت اون باعث ضرری به شما شدن برین بگید بهشون

ما میگیم همسایه اس باید باهاش مدارا کنی ولی خستمون کردن 

قصدمون اینه جابه جا بشیم منتظرم یه  زمین دارم نقد بشه  خونه خودمون بسازیم

حقتونو بگیرید

انقدر پررو میگه تو ماشینتو بزن دم در زنم بیاد اخرشب پارک کنه  دوباره تو بیا داخل 😐

بخدا همین پارکینگ به ما بدون مزاحم انداختن بعدا فهمیدیم  اینجوریه

ی چیزایی برا ادما اکتسابیه به مرورزمان بدست میاری مثلابادرس خوندن اجتماعی بودن ووو  ولی ی چیزایی ذاتی هستش نمیشه به کسی تزریق کردشعور را من چوپان سراغ دارم بخداانقدرباادب وشعور وولی ادمابعضیاشون نه ندارن

تحصیلات خیلی هم رو ادما تاثیر داره 

این حرفا رو کسایی باب کردن که میخواستن نداشتن تحصیلات شون بی اهمیت باشه 

وگرنه خیلی هم مهمه 

هرچند ادم بیشعور اگه بی سوادم بود بیشعور بود کاش حداقل سواد داشته باشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻