2777
2789

تو رو خدا موقع جویدن غذا دهنتونو ببندید 

روانی شدم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بیشعوری مادر پدرهارو میخام‌ بگم ک بعضی هاشون فقط زاییدن بلدن و با تربیت و رفتارغلط خودشون فاتحه زندگی بچه هارو میخونن وقتی  سطح شعور وفرهنگ پایینی دارن نباید با بچه آوردن یکی دیگه رو هم بدبخت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو شوهرم ساخته.میگه پای این خونه موهام سفیدشد.یه تصادفی هم جلوی درشون شده بود.افسر طوری کروکی ک ...

هر روز بعد نماز صبح اگه نشد هر صبح معمولی نه بار سوره کوثر بخون به نیست کم شدن شرشون از سر تو و شوهرت به خیر. یه جوری اتفاق نیفته که باور نکنی و شرشون کم میشه

ماهم تازه ماشینمون رو ۶دانگ کردیم چند میلیارد پول ماشین دادیم.تریلی هست.یکی دوسال وضعمون همینه.بعدش ...

به سلامتی. طوری نیس تاچشم برهم بزنی میگذره. خدابزرگه. به حال خودشون رهاشون کن. ولی دوربین ببند ومدرک داشته باش که بتونی دهنشون راببندی

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

جاریه من توی مراسمها ب بهانه ی کمک کردن میومده کابینتهامونو می‌گشته.ببینه چی خریدم.اونم بره بخره.بعد ...

عین جاری من میومداشپزخونه میگفت طرف بشورم بعدهمه جارابررسی میکرد ودقیقا این چیزهاراکه میگی برای منم اتفاق افتاده. کلاباهاشون قطع رابطه کردم. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏