2777
2789
عنوان

دیگه هیچ امیدی به ازدواج نداریم

163 بازدید | 14 پست

سه تا خواهریم و ی برادر خواهرا ۳۴ ۳۰ ۲۲ برادرم کوچیکه ولی  با این وضع آشفته خونه زندگیمون امیدی نداریم به ازدواج چند جد رفتیم سر کار و همش نشد و دوباره بیکار.پدر مادرم ک اصلا فکر خونه زندگی نیستن اینقدر اتاقشون کثیفه همیشه و نامرتب انگار آشغالدونیه.باقی خونه هم زشت و کثیفه.آدم خجالت میکشه خواستگار بیاره.اونوقت همش به ما میگن ازدواج کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چیز دست خداست ازداوج عین بدنیا اومدن دست خود ما نیست و از قبل برای همه ما تعیین شده فقط باید زمانش برسه تا اتقاق بیفته .باقی چیزها هم مثل خونه و زندگی و شغل و تحصیلات هم درش اثری نداره

🌻🌻🌻#بخت_گشایی_ذکر_ازدواج

🌲🌲🌲به نیت ازدواج، این ذکر را 100 بار بعد از نماز صبح قرائت کند  به اذن خداوند رحمان بخت او باز و به زودی ازدواج خواهد کرد ان شاأ الله.

❄️مُتِّکِیْنَ عَلَی سُرُرٍ مَصْفُوفَةٍ وَزَوَّجًْنآهُم  بِحُورٍعِینٍ❄️

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

مگه فکر کردی خانواده پسرایی که قراره بیان خواستگاری خودشون چی هستن؟ همه کما بیش شبیه هم

بعدم نامرتبن که هستن مگه خاستگار بیاد مرتب نمیکنید!! چه فکرایی میکنید بخدا

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

به خاطره برات تعریف کنم وقتی همسرم میخواستن با خونوادشون بیان خواستگاری هنوز خونه بابام قدیمی ساز بود و من همش استرس داشتم که بد نباشه چندتا از درای کابینتمون لولاش خراب شده بود با خودم گفتم خیلی زشته رفتم یه کابینت سازی پیدا کردم اومد همه درا رو جدا کرد برد که مثلا دو روزه درست کنه بیاره از قضا طرف دزد بود و دیگه درها رو نیاورد مغازشم جمع کرد و رفت ما هم نتونستیم پیداش کنیم خلاصه روز خواستگاری تمام کابینتا بدون در بود من همش نگران بودم مادر و خواهرش نیان آشپزخونه😅 ولی اون روزم به خیر گذشت و تموم شد وقتی حدا بخواد و قسمتت باشه هیچ چیزی مانع ازدواج نمیشه گلم نگران نباش

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

دومی

هرانسانی زمان تولدش ازدواجش بچه دارشدنش و مرگش پیش خدا ثبت شده هیج جای نگرانی نیس منم گاهی خیلی فکر میکنم ولی میگم همه چی دست خداست.. قسمتت بشه خونت زیر چادرم باشه میشه ربطی ب کثیفی نداره

سلام عزیزای دلم🌿 دخترا اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم حتما ببینید و سفارش بدید

پوشاک سنجاق 🧷Sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com