2777
2789

دیروز سر چیز بیخود شوهرم باهام دعوا کرد از خونه بیرونم کرد 

اولش گریه کردم اونم همش میگفت پاشو گمشو 

بعد گفتم برم یه ففففف ااااا للللل مانندی از قرآن بگیرم ببینم چیه اومد که ببخش کل صفحه همین بود 

منم بهش بخاطر این امشب نمیرم اون هر از گاهی توهین میکرد من جواب نمیدادم کم کم آروم شد 

ولی من حدی دیگه ترسی نداشتم کلا قرار بود برم خونه مامانم واسه یلدا 

صبح گفتم اصلا چرا گریه کنم بزار شوخی کنم بگم بخندم بلکه اون بسوزه 

از صبح هی اون گفت هی من گفتم البته توهین بزرگ نبودا 

مثلا اون میگفت مهریت فلان قدر میشه دیگه پادشاهی میکنی از اینجور چیزا 

یا به شوخی میومد النگو هامو در بیاره باز من میکردم دستم 

یا تعهد میگرفت که مهریم بشه ۱۴ تا من مینوشتم ۱۴۰۰ تا 

درسته موضوع خیلی بدی بود اما خدایی خیلی خوش گذشت 

الان هم آماده میشیم بریم ناهار خونه مامانم رفته کادو بخره😂

تازه میفهمم  سیاست یعنی چی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این حرفا نزنید شوخی شوخی جدی میشه

سعی میکنم دیگه دعوایی پیش نیاد 

اما همیشه که دعوا میکردیم من همش گریه زاری آخر سر بعد چند روز با دعوا و کتک و توهین باز من میرفتم معذرت خواهی

راستش من با مردی که از طلاق حرف میزنه تو دعوا ها شوخی ندارم بهش سیاست هم نمیگم...

منم قصدم شوخی نبودا باز بهتر از گریه بود گفتم بزار خودمو بیخیال نشون بدم بسوزه 

الان هم خودش نزاشت چمدونمو جمع کنم

منم قصدم شوخی نبودا باز بهتر از گریه بود گفتم بزار خودمو بیخیال نشون بدم بسوزه الان هم خودش نزاشت چم ...

باهم خوب باشید هیچ وقت هم فورا چمدون نبند اگر بهت گفت برو بگو من دوست دارم فقط گاهی عصبی میشم ازت