2777
2789

سلام شوهر من بچه دار نشد و من از پرورشگاه یه نوزاد آوردم همزمان با زایمان جاریم شکر خدا نوبت من شد و دختر خوشگلم رو بهم تحویل دادن که فاصله سنی با دختر جاریم ۲۰روز هست خوشی من فقط همون چندروز اول بود بعد که با خانواده همسرم رفت و آمد کردم با لب خندون میرفتم و با چشم گریووون بر میگشتم به خاطر اینکه اصلااا دختر منو نمیدیدن و خیلی عذابم دادن با اینکه عیب از بچه خودشون بود.گذشت چندسالی و من فقططط تحمل کردم ولی قطع رابطه نکردم چون دوسشون داشتم .من با آی وی اف جنین اهدایی گرفتم ولی همه حتی خانواده خودم فکر کردن معجزه شده و حامله شدم ولی شوربختانه بچم که چقدرم دلبستش شده بودم سقط شد و من موندم و یک افسردگی شدید که از طرف هیچکسی درک نشد.مادرشوهرم یکبار اومد ملاقاتم و تمام

دوباره سرپا شدم و رفت و آمد رو شروع کردم و دوسال بعد دوباره اقدام کردم و حامله شدم مادرشوهرم روز در میون زنگ میزد و حالم رو میپرسید تا اینکه یک روز زنگ زد و من گفتم بچه رشد نکرده و باید سقط بشه و دیگه تماس مادرشوهرم با من کلااا قطع شد.انگار فقط بچه براش مهم بود با اینکه جاریم سه ماه قبل من سقط کرد و جمش کرد ولی از من حتی تماس رو هم قطع کرد و منم خیلی برام سنگین اومد و ارتباطم رو قطع کردم الان دوسال بیشتره .به شوهرم گفتم تو رابطت رو قطع نکن و احترامشون رو داشته باش و همین کار رو هم کرد

امشب شوهرم رفت اونجا که ماشینمون رو بیاره دیده شب یلدا دارن و دوتا داداشاش هستن و اصلا به شوهر من زنگ نزده که یک تعارف الکی بکنه

شوهرم هم لب به چیزی نزده و فقط چای خورده و اومده بود و خیلی دلش شکسته بود

من چرا نمیتونم این ادمای سنگدل رو فراموش کنم

احساسی بودن م حدی داره

چرا این مغرور ها از ذهنم پاک نمیشن

چیکار کنم

کمکم کنین بتونم فراموششون کنم و راحت زندگی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اصراری برای ارتباط به همچین آدمایی داری؟ادم چرا باید کسایی رو که برای خودش و عزیزانش ارزش قائل نیستن دوسداشته باشه؟شما خودت بارها اجازه این بی احترامی رو دادی 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چه آدمایی.خیلی سخته ولی دیگه رفت و آمد نکنی بهتره

نه

رفت و آمد که اصلا نمیکنم

فقط از خدا میخام کمکم کنه مثل یک خواب فراموششون کنم

هم خودشون رو و هم کارایی که باهام کردن

حرفایی که به دختر بیگناهم زدن

ولی مثل خوره همیشه تو مغزم هستن

دلم خیلی پره ازشون

البته خیلی بهتر شدم نسبت به اوائل

ولی کامل سبک نشدم

کاش گذر زمان مثل آب همه چی رو بشوره و ببره

دعا کنین برام

نهرفت و آمد که اصلا نمیکنمفقط از خدا میخام کمکم کنه مثل یک خواب فراموششون کنمهم خودشون رو و هم کارای ...

تو که کاری نکردی گلم خدا یکاری کنه اونا متوجه کار اشتباهشان بشن.دیر هم نیست انشالله که بزودی میفهمن

چه اصراری برای ارتباط به همچین آدمایی داری؟ادم چرا باید کسایی رو که برای خودش و عزیزانش ارزش قائل نی ...

نه اصلا دوست ندارم حتی ببینمشون

فقط دلم شکسته

خوبم نمیشم

فراموش نمیکنم

این اذیتم میکنه

ولی نمیتونمم به شوهرم بگم قطع ارتباط کنه

هرچی باشه پدر مادرشن

ولی با چیزی که امشب خودش دیده

بعید میدونم دیگه بره سمتشون

خیلییی به دلش اومده بود

شوهرت باید از روبره و دیگه سراغشون نره بسپارشون به خدا

سپردمشون به خدا

کاش دلم اروم بگیره

باور نمیکنین

مادرشوهرم دائم از خانواده جاریم صحبت میکرد و بچه اون از دندونش نمی افتاد

جاریم یکبار گفت فلان جا کلی دختر پسر گرفتن که دخترای ۱۴ساله باردار بودن

یعنی بچت ممکنه نامشروع باشه

به قرآن قسم ۵ ساله نشد دخترش، برادرشوهرم جاریمو با کسی دید و از هم جدا شدن

گفتم خدایا کسی رو بخای از فرش به عرش میاری و اونی که بخای از عرش به فرش

دخترش اومده بود خونمون به بچم گفته بود خوش به حالت مامان بابا داری همتون با هم زندگی میکنین

ولی مادرشوهرم به خودش نیومد و به کاراش ادامه داد

الانم یک جاری دیگه اوردن و حسابی با نوه دومشون سرگرمن

واقعا ارزشی داره خودتو واسشون ناراحت میکنی اصلا کی هستن اونا ولشون کن طرف پسر خودشو دعوت نکرده بفکرش ...

شوهرم خدارو شکر خیلی خوبه

دخترم جووون دوتامونه

زندگیم خوبه خدارو شکر و اگه صدبارم برگردم عقب بازم انتخابم همینه

ولی جای زخمام خوب نمیشه

نمیدونم چطوری مرحم دلم بشم

دوست ندارم نفرین کنم

ولی انگار منتظرم خدا ازم دفاع کنه تا یکم دلم خنک شه

عزیزم این قوم شوهر و بیخیال الان دختر گلت که از پرورشگاه گرفتی چندسالشه؟ خدا برات نگهش داره

مرسی عزیزم

الان ۱۰سالشه ۲۰ روزه بود اوردمش و شد همههههه زندگی منو باباش

یه دختر با نمک که کلی از فامیلای شوهرم دوسش دارن

خیلی بیشتر از بچه جاریم

البته خودم بچه جاریمو دوست دارم

اونم ماهارو خیلی دوست داره

عاشقه دخترمه

مرسی عزیزمالان ۱۰سالشه ۲۰ روزه بود اوردمش و شد همههههه زندگی منو باباشیه دختر با نمک که کلی از فامیل ...

خدا شما و باباشو براش حفظ کنه عزیزم 

بی خیال رفتارهای مغرضانه بی ارزش

یه چیزی  بهت بگم❌

پیوند بین روح خیلی مهم تر از پیوند خون هست 

نگا خانواده ی همسرت با فرزند خونی خودشون  چه رفتاری دارن

من مطمئنم  حتی اگه دخترتو خودت دنیا میاوردی

هیچ وقت  به اندازه ی الان دوسش نداشتی🙏🏼

عقل نداری تو ؟؟

بیکاری ؟

مریضی ؟؟

خدا رو هزار بار شکر که زندگیت خوبه . دختر ماهت سلامت و شاده . همسرت خوبه . زندگیت برکت و عشق داره 

چیکار داری که بخوای اون آدمای بددهن سمی‌ تو ذهنت باشن و بهشون فکر کنی ؟ گور بابای همشون . همسرت برای چی بره ؟ برای آدمایی که حرفشونو مزه مزه نمیکنن و به یه بچه ، اونم بچه ای که تازه پناه پیدا کرده حرف مفت بزنن ؟؟

باور کن من اگر جات بودم دهن اون جاری رو جر میدادم که بخواد به بچه ی من چنین حرفی بزنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan