بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاملا موافقم. به درد نمی خوره. هرچی بزنی همون برات میاره. عجیبه من خیلی وقته دارم. معتادش نشدم. به زور گاهی می رم توش. بعضیا می گن مفیده یا برای خرید. خوب تو گوگل هم سرچ کنی هم مطالب مفید بالا میاد هم سایتهای فروش اینترنتی
کاملا موافقم. به درد نمی خوره. هرچی بزنی همون برات میاره. عجیبه من خیلی وقته دارم. معتادش نشدم. ب ...
خوشبختانه هیچ بلاگری هم نمی شناسم. فقط گاهی وارد تیکه های طنز سریال می شم برای سرگرمی. اگه خیلی بیکار باشم. و گاهی هم کلیپ گُربه و جوجه و حیوونهایی که دوست دارم می شم
چقد اولش پول دادی، بعد چند وقت یاد گرفتی من واقعا میخام ادمین پیجی چیزی بشم ولی نمیدونم کجا برم کدوم ...
۵۰۰... من همون موقع ک خریدم شروع کردم ب یادگیری همون روز هم پیج زدم برای اینک یاد بگیرم هعی ازمون و خطا میکردم ....تو اینستا سرچ کن دوره های ادمینی بعد پبگیرشون بشوببین کدوم مناسب توعه و مطمئنه