من تا۱۵،۱۶ سالگی با سرویس میرفتم مدرسه خرید میخواستم برم با مامانم بود که دم در ی پاساژ پیاده میشدم میخریدم و با ماشین خونه،ینی ازون موقع همچین خاطره ای ندارم ولی از دهم ک مدرسه مو عوض کردم نزدیک خونمون بود دیکه پیاده میرفتم پیاده ده تا ۱۵ دیقه و کمتر حتی،تو همین فاصله ده دیقه ای پیاده روی پاهام به شدتتتتت درد میگرفت البته اونجا نه ها وقتی میومدم خونه بعد نیم ساعت اینا،به خدا ناز و ادا نیست واقعا اذیت میشم شبا پا درد میشدم بعد فهمیدم واسه همینه مثلا تا چن ماه اینطوری بودم بعد پنج شش ماه دیگه واسه اون مسیر ده دیقه پام درد نمیگرفت شباو عادت کردم ولی بعد بزرگ شده بودم دیگه بیرون میرفتم کم کم با دوستام و خب با مترو و پیاده روی و اینا بود دیگه، بعد اینجوری بودم که ما پارکم میرفتیم بیست دیقه دور میزدیم شبا از درد زانو و بیشتردر مچ پا خوابم نمیبره! الان خیلی بهترم تا ۲۰ دیقه نهاااایت نیم ساعت ولی بیشتر نه امروز رفتم پاساژ سه ساعت اینا دور زدم تو پاساژا، پام درد نمیکرد اون موقع ولی اومدم خونه دیگه شروع کرد. موقع خواب دردش غیر قابل تحمل میشه مخصوصا مچ پاهام،تا دو روز اثرش میمونه،واقعاااا ناراحتم اه چرا باید انقد پلاستیکی باشه آدم نتونه یه تفریحی درست بره بخدا هر بار رفتیم بیرون شهری تفریحی پارکی من دو شب پا درد بودم حتی پیاده روی کوتاه از نیم ساعت ک بگذره دیگه بیچارم😭علتش چیه چیکار کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ینی چی رو زمین نشینم؟رو مبل ینی؟باشه کنارم مهمون خوابیده روم نمیشه فردا میرم میذارم
یعنی چهار زانو نشین رو زمین یا برای نماز ،توالت فرنگی باید استفاده کنی اگه چاقی باید لاغر کنی ولی آب گرم خیلی مؤثره اصلا از کمبود ویتامین دور مچ درد نمیگیره
چطوری بشینم عزیزم؟برعکس خیلیم لاغرمفعلا تو یه حالت گذاشتم پامو و تکونننن نمیدم ی خورده بهتره ولی تکو ...
همیشه روی مبل بشین و پاهات آویزون نباید باشه پاهات رو روی مبل دراز کن دقت کن ببین وقتی تو ماشین هستی هم درد پاهات بیشتر میشه یانه ؟ نمک غذای باید کم باشه اینا رو دکتر بهم گفت