2777
2789
عنوان

چراااا اینجوریم من بگیددددد لطفااااا چیکار کنم میمیرم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 51 پست
خار که ندارم ولی التهاب رو نمیدونمعلائمش چیه؟چجوری بودین عزیزم؟ینی پیاده‌روی میکردین پا درد میشدین؟

درد شدید دور مچ پا و روی سینه پا ،بله پا پیاده روی بدتر میشد مخصوصا شبها میتونی ژلوفن بخوری ولی من تزریق انجام دادم

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی چی رو زمین نشینم؟رو مبل ینی؟باشه کنارم مهمون خوابیده روم نمیشه فردا میرم میذارم

یعنی چهار زانو نشین رو زمین یا برای نماز ،توالت فرنگی باید استفاده کنی اگه چاقی باید لاغر کنی ولی آب گرم خیلی مؤثره اصلا از کمبود ویتامین دور مچ درد نمیگیره 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خب خوبه اینو داریم تو خونه باز خداروشکرروزی یکی بخورم؟کی بخورم یادم رفته صبح ظهر شب قبل غدا یا بعدش؟

عزمزمه باید چک کنی سرخود نخوری  ولی حالا امشب یکی بخور اگه خوب شدی برو آزمایش بده زیر نظر دکتر بخورم خودم به خاطر ویتامین دی بود 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
یعنی چهار زانو نشین رو زمین یا برای نماز ،توالت فرنگی باید استفاده کنی اگه چاقی باید لاغر کنی ولی آب ...

چطوری بشینم عزیزم؟

برعکس خیلیم لاغرم

فعلا تو یه حالت گذاشتم پامو و تکونننن نمیدم ی خورده بهتره ولی تکون بدم باز بدتر میشه

خب خوبه اینو داریم تو خونه باز خداروشکرروزی یکی بخورم؟کی بخورم یادم رفته صبح ظهر شب قبل غدا یا بعدش؟

من عکس از کف پا و دور مچ انداختم متوجه شدم خارپاشنه و التهاب دادم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
عزمزمه باید چک کنی سرخود نخوری ولی حالا امشب یکی بخور اگه خوب شدی برو آزمایش بده زیر نظر دکتر بخورم ...

دکتر داده بود ویتامین رو مشکلی نداره این قشنگم

چشن

تایمش رو فقط میگید من یادم رفت دکتر وی گفته بود

چطوری بشینم عزیزم؟برعکس خیلیم لاغرمفعلا تو یه حالت گذاشتم پامو و تکونننن نمیدم ی خورده بهتره ولی تکو ...

همیشه روی مبل بشین و پاهات آویزون نباید باشه پاهات رو روی مبل دراز کن دقت کن ببین وقتی تو ماشین هستی هم درد پاهات بیشتر میشه یانه ؟ نمک غذای باید کم باشه اینا رو دکتر بهم گفت

عاشق ۲ تا دخترام هستم
به نظرم کلسیم و ویتامین دی تو بدنت خیلی کمه. یه دکتر برو حتما

رفتم گفته ویتامین هات کمه

نمیدونستم اینم بخاطر اونه

کلسیم و ویتامین دی داریم

چجوری مصرف کنم؟

ویتامین دی روزی یکی؟و چه تایمی؟

قرص جوشان ویتامین سی چی؟

همیشه روی مبل بشین و پاهات آویزون نباید باشه پاهات رو روی مبل دراز کن دقت کن ببین وقتی تو ماشین هستی ...

نه تو ماشین خوبم 

البته طولانی مدت نشستم ولی خوب بودم

مرسی ازتون عزیزدلم