2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوابم نمیاد شام خوردیمچای و میوه و تخمه خوردیمبعدش یه عااااااالمه ظرف شستم۲تافرشو نپتون کشیدم همسرم ...

نوش جونتون😁

خسته نباشی🤍

یه لیوان دوغ بخور چشماتو بزار روهم خوابی😂

از سنگینی شکم  کاش بعد از سز ورزش کرده بودم اینقدر بزرگ نشده بود حالا هم دارز نشست نمیتونم بزنم انگار عظله هام فلجه 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

نه بابا ساعت یازده بیخواب شدم

بگیر بخواب هیچ چیز برات مهم نباشه کلی به بدنت آسیب زدی با فکر و بی خوابی 🥲🫂

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
الهیی🤍اگه خواستی صحبت کنی من هستم🤍

میدونی ..

کاش یکی . دوتا . سه تا . اصلا ۱۰ تا مشکل بود 

اننننقدر زیاده شاید اصلا یادم نباشه ها ک چرا اننقدر ناراحتم ولی حجمش خیلیه میدونم چقدر این مسئله ها زیادن یعنی میخام بگم مغزم کشش نداره دیگه بخواد یادش بمونه برا چی انقدر اعصابش خورده .بخوام یکیشو بگم باور کن یک ساعتو نیم دو ساعت میکشه😂 برا همین دیگه میمونه تو دلم به هیچکس نمیگم چون تهش میگن تقصیر خودته ک نمیتونی جلو احساستو بگیری . من خودمم از این راضی نیستم چون خودم دارم اذیت میشم ولی دست خودمم نیست  

از طرفی واقعا دردودل کردن با غریبه خیلییی بهتر از آشناست همین آشنا منو به خاک سیاه نشوند زمانی ک حتتتی باهاش قطع ارتباط کردم 

خب بیداره ازش بپرس باهاش حرف بزن

بهش گفتم گفت هیچی نیست و واسم مهم نیست و اینا بهش گفتم چرا باهام اینطوری میکنم ازم بدت میاد گفت نه چرا بدم بیاد و سرد جواب داد بعد گفت ولم کن حوصله ندارم شب خوش 

نمیدونم چیکار کنم فردا بهش چیزی نگم؟ اگه دیدمش چه رفتاری داشته باشم؟ 

به نظرت اصلا دوستم داره ؟ ازش دل بکنم؟