2777
2789
میدونی ..کاش یکی . دوتا . سه تا . اصلا ۱۰ تا مشکل بود اننننقدر زیاده شاید اصلا یادم نباشه ها ک چرا ا ...

درک میکنم چی میگی ولی هیچکس هیچکس بدون مشکلات نیست همه مشکل دارن ولی خب امیدوارم فورا آرامش برگرده به قلبت 

سعی کن تو خودت نریزی من خودم ادم درد و دل کردن نیستم یعنی نمیتونم با کسی درد و دل کنم ولی خب شنونده خوبی هستم

واسه همین همیشه مینویسم... درد و دل هامو مینویسم تو برگه بعد میخونم شاید گریه هم کنم بابتش ولی سبک میشم🥲❤

آشنا که اصلاااا مناسب دردودل نیست اصلاااا من نهاین با مامانم و شوهرم همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم مریض شده تب کرده ، پاشویه اش کردم 🤒🤕

مثل پسر من 🥺متنفرم از این فصل و مریضیاش 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

فکرش💔چرا بی دلیل یهو رفت

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
بهش گفتم گفت هیچی نیست و واسم مهم نیست و اینا بهش گفتم چرا باهام اینطوری میکنم ازم بدت میاد گفت نه چ ...

ببین نمیدونم همسرته یا نه ولی اگه نیست هرکس یت زندگی داره و تو اون زندگی ممکنه مشکلاتی باشه... دعوای پدر مادر بحث با پدر مادر بدهکاری و... کلی چیز دیگه ممکنه از داخل خونه اعصابش خورد باشه و حوصله نداشته باشه... اگه فردا بیدار شد و بازهم باهات بد بود یکم جدی تر بگو که ایم رفتار رو دوست نداری و دلیل این بی اعصابیتو بگو یا حداقل بگو دلیلش منم یا نه 

ببین چی میگه 

دعوا راه نندازریکم جدی فقط

آره از شوهرم متنفرم ولی عاشقشم😔💔

منم مدتیه همچین حسی دارم احساس میکنم بین من و اون دیگه اون حس قبل نیس تو هر قدمی که واسه زندگیم برمیدارم پای خانواده اش وسطه و زیرزیرکی تو زندگیم هستن حتی از مادر خودم خیلی بیشتر دخالت میکنن اما جالبیش اینه کاملا زیرکانه

منم مدتیه همچین حسی دارم احساس میکنم بین من و اون دیگه اون حس قبل نیس تو هر قدمی که واسه زندگیم برمی ...

خدا بگم چیکارشون کنه 😬🥲

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
درک میکنم چی میگی ولی هیچکس هیچکس بدون مشکلات نیست همه مشکل دارن ولی خب امیدوارم فورا آرامش برگرده ب ...

حرفات خیلی قشنگن بهم خیلی نزدیکی 

منم مینویسم یا باخودم حرف میزنم  امیدوارم مشکلات همه حل بشه ولی اخه فکرشم نمیکردم باور کن اصصصلا فکرشو نمیکردم یک درصد به ذهنم حتی نمیخورد وارد این مسیر بشم تهش این بشه . ای کاش تهش بودم اصلا ته نداره تکلیفم مشخص نیست ک حداقل با همون نتیجه بد کنار بیام .خیلییی بلاتکلیفی سخته فقط میدونم تو شرایط منم قرار میگیره 🙂 

مرسی خیلی بهتر شدم باهاتون حرف زدم باور کن الان نصف شب دلم گرفت خونه هم نیستم خیلی بد بود 🙃❤️

ببین نمیدونم همسرته یا نه ولی اگه نیست هرکس یت زندگی داره و تو اون زندگی ممکنه مشکلاتی باشه... دعوای ...

نه همسر نه آخه خوب بود تا یه ساعت قبل مدام حرف میزدیم خیلی ام خوب یه دفعه اخه چیزی نگفتم یه چیز تیکه دار گفتم به شوخی ولی اصلا توهینی نبوددد به دوستمم گفتم گفت از اون نیست بعد یه دفعه رنگ عوض کرد و مثل اینایی که دعوا دارن اصلا حس کردم اون لحظه با من حرف نمی‌زد..

بعد دوسال رابطه فهمیدم امشب اونی که همه کسم بود رل زده قلبم تیکه تیکس

این شبو منم گذروندم‌چندسال بعدش ازدواج کردم و الانم بچه کوچولوها داره شیر میخوره بخاطرش بیدارم

باید بگم سخت بود ولی واسه منم گذشت و الان به تخم مرغامه... واسه تو هم گرچه سخت ولی میگذره 

بدون تو فقط تنها از این شبا نداشتی

خیلیا داشتن و گذشت

میگذره دختر خوب

میگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30