2777
2789
عنوان

از اکسم میترسم وحشت دارم ازش

366 بازدید | 48 پست

۳ سال و نیم باهم بودیم اولش مثل فرشته ها بود چنان منو به خوبیاش وابسته کرد که هنوز باورم نمیشه انقدر کثافت بوده باشه.یه بلاهای وحشتناکی سرم اورد آبرومو برد سر اینکه از هم جدا شدیم رفت عکسای خصوصیمو نشون همه داد ج..ن..د..ه خطابم کرد پشت سرم بد میگه جلوی پسر عممو گرفته بود گفته بود من دختر داییتو فلانش کردم اینم عکسش.... شب محرم با رفیقش اومد در خونمونو با سنگ های بزرگ چنان زدن در میخواست از ریشه دربیاد . بابام و داداشم افتادن دنبالشون فرار کردن میومد گریه میکرد می‌گفت برگردیم باهم جلوی چشمم اسپری فلفل کرد توی چشم خودش یعنی به معنای واقعی این آدم روانیه همه کار می‌کنه . با اینکه بابام ادبش کرد و قضیه تموم شده ولی من هنوز یادش میوفتم دستو پام میلرزه می‌دونم هنوز عکس و فیلمامو داره جرعت نمیکنم با هیچ پسری حرف بزنم میگم نکنه اون بفهمه عکسامو پخش کنه یا واسه بقیه بفرسته نکنه رفیق اون باشه دوباره بیاد همون بلاهارو سرم بیاره . ترس توی وجودمه نمیتونم حتی هیچ برنامه ای نصب کنم یا پروفایلی چیزی بزارم نمیتونم مثل آدمای عادی به زندگیم ادامه بدم همش بهش فکر میکنم تاثیر گذاشته روی روح و روانم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خدا خب خداروشکر رهات کرده از این به بعد مراقب باش بیشتر تو انتخاب ادما

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

یه روزی اونم یادش میره.چندوقته از این ماجرا گذشته

خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏

خدا خیرش نده، اراذله؟ چندسالشه خودت چندسالته؟ 

ببین ازش نترس میاد تهدید میکنه التماسش نکن بگو هر کار دوست داری بکن اگه واقعا داره دردسر میشه از راه قانونی پیش برو اینجوری با استرس زندگی کنی فایده نداره عزیزم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یه روزی اونم یادش میره.چندوقته از این ماجرا گذشته

۱ ماهه

هیچوقت یادش نمیره آدم کینه ای و روانیه به قول خودش اولین بار عاشق من شده هنوز با هزارتا دختر حرف میزنه من یادشم

عکس خصوصی؟! نه سرزنشت میکنم نه قضاوت 

دارم دعوات میکنم آدم با شوهرش هم تو گوشی عکس خصوصی نباید داشته باشه چه برسه اون که غریله بوده! 

تنها راه نجاتت پلیس فتاست حالا که داداشت و بابات میدونن برو پلیس فتا شکایت کن ازش

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.