یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
من قلبا همیشه عاشق یکی بودم خیلی خیلی زیاد اونم خیلی عاشقم بود اما نشد. ولی خیلی ها عاشقم بودن حتی یه سپر دیگه عاشقم بود ک خیلی اونم پیگیر بود باز یه خواسگار دیگخ داشتم ردش میکردم خانوادش خیلی زنگ میزدن میگفتن 10 جا خواسگاری رفتیم پسرمون فقط دخترتون پسندیده
قیافت چجوره؟ینی محبت نمیکردی بهشون اصلا؟کلا بی احساس؟
عزیزم یادت بشه همه اینایی ک میگیم چون ما رو نداشتم دنبالمون بودن حتی این خانوم که میگه بعد ازدواجم پیگیرش بودن چون نداشتنش منم همین الان تو دانشگاه تو کلاس دو سه نفر خیلی پیگیرم هستن
ببین مثلا وقتی ی پسری توجه نشون میداد چیکار میکردی؟ رو میدادی یا نه؟ میگف اشنا شیم چیکار میکردی؟کجاه ...
اکثرن تو خانواده بودن و واسطه تو خیابون تو اینستا اینا نبودن و تو محیط دانشگاه هم ک بودن من محل نمیذاشتم و سرم تو درس بود تو دوست و خانواده مثلا مادر یکیش دوست مامانم بود حتی یبار شوهر دوست مامانم فوت کرد برای مراسم ختم رفتیم همون شب هم پسرش هم پسر برادرش منو پسندیدن ک مادر پسر برادرش ب مامانم گفت و دختر دوست مامانمم برا برادرش گفت. و اینم بگم من کل کارای خونه رو میکردم همه کار و خیلی زرنگ بودم پسرعموم عاشقم بود و هر زنی ک پسر داشت منو میدید خواسگاری میکرد