2777
2789
بله . دوران لیسانس ، ی دختره بود قیافش معمولی بود زشت نبود اما خیلی خوشگل هم نبود. البته بنظرم پرطرف ...

معلوم‌نیست رازشون چیه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتارت چطوره؟اخلاقت اینابنظرت رازت چیه ک جذبت میشن

بنظرم اخلاقه و قیافه هم موثره. من خیلی خودخواه بودم و درعین خودخواهی مهربون و منطقی هیچوق رویایی نبودم زود بزرگ شدم تو خانواده با کلی مشکلات بزرگ شدم زود عاقل شدم. نمیدونم بهم میگفتن خونت شیرینه. بیشتر مردا جذبم میشدن. ختی یه خواستگار بعد از اون داشتم 10 سال ازم بزرگتر بود منو دید بار اول و نامزد کردیم خواهرش فامیل دور مامانم اینا بود تا منو دیده بود گفت ک اگر این نشه دیگه تا عمر دارم زن نمیگیرم ولی بخاطر خانوادش نامزدی بهم زدم و هنوز ک هنوزه میدونم ازدواج نکرده اما من متاهلم و او 38 سالشه

عاشق خیلی داشتم و دارم اما 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
بنظرم اخلاقه و قیافه هم موثره. من خیلی خودخواه بودم و درعین خودخواهی مهربون و منطقی هیچوق رویایی نبو ...

شوهرتم عاشقته؟

شوهرتم عاشقته؟

شوهرم تو نامزدی و اشناییمون خیلی حتی 2 بار نامزدیم میخواست بهم بخوره التماس میکرد از 6 صبح میومد دم در خونه می ایستاد اما بعد ازدواج خرش از پل گذشت مردا همینن. الانم با اینکه خیانت کرده بهم مشاور میگفت میدونه مثل تو پیدا نمیکنه نمیخواد از دستت بده. اما خرش از پل گذشت و این بده 

ن منظورم عاااشق بوداز اونا ک دیوونه میشن ول نمیکنن گریه میکنن اینا😂

آره من داشتم

ازدواجم کرده بودم ول نمی کردن

یکیشون که دست به یقه شد با شوهرم میگفت زورکی شوهرش دادن به تو

اون یکی به شوهرم گفته بود این یه مشکلاتی داره بیا برات بگم پشیمون میشی گرفتیش

یه دونه دیگه زنگ زد گریه کرد گفت تو مگه نگفتی من با مردم فلان شهر ازدواج نمی کنم پس چرا با پسردایی خودم ازدواج کردی

یه دونه دیگه بیشوهور زن و بچه داره خواهرش دوستمه میگه هنوزم داداشم میگه دوستش دارم...

خصوصیاتم چیه ؟ از خود پسرا پرسیدم گفتند چون شخصیتت مستقله ما رو به حساب نمیاری. یکیشون گفت چون دنبال تیغ زدن نیستی، یکیشون گفت خیلی شوخ طبعی و اون یکی گفت چون روز اول بهت گفتم بابام قصابه ولم نکردی روی شغل بابام رد نکردی منو . شوهرمم میگه ۷ سال دوستت داشتم نذاشتی دستتو بگیرم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

دختر ندیدم ...

ولی دایی ام رو کل محله از مامان بزرگم خواستگاری کردن اونم ۳۰ سال پیش

دخترای محله عاشق دایی ام بودن ولی آخرش دایی ام مار ترین زن دنیا رو گرفت ؛ واقعا دایی ام رو بدبخت کرد (خودش رو چسبوند به دایی ام) 🤦🏻‍♀️😂

یکی از خاطرخواه های دایی ام هنوز مجرد مونده 

خاله هام میگن اگه با آن ازدواج می‌کرد جفتشون خوشبخت میشدن

به خدا جدی میگم 😂😂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

شوهرم تو نامزدی و اشناییمون خیلی حتی 2 بار نامزدیم میخواست بهم بخوره التماس میکرد از 6 صبح میومد دم ...

ای بابا

حتی یکی مث تو هم خیانت دیده 

من زیاد نه 

اما سه مورد بود 

و واقعا نه فیس خاصی دارم نه چیزی  نه کار خاصی کردم

یکیش که شوهرمه 😅

اون دوتا یکیش ازدواج کرد البته به اجبار خانواده ش و کلا از اینجایی که زندگی میکردیم خیلی دور شده

یکیش گفت تا ابد هیچکسو جایگزینت نمیکنم البته به خودم نگفت به واسطه گفت الان دقیقا نمیدونم چند سالشه اما مجرده چند وقت پیش مادرش که از علاقه ش به من خبر داشت تو هیات بود و پیش من گریه میکرد میگفت میترسم بمیرم عروسیشو سروسامون گرفتنشو نبینم 

خیلی اعصابم خورد میشه وقتی بهش فکر میکنم

ای باباحتی یکی مث تو هم خیانت دیده

بله با اینکه خیلی ازش سر تر هستم و 9 سال کوچیکترم. مردا هرچقدرم ک عاشقت باشن وقتی چیزی ک خواستن ب دست اوردن خرشون از پل میگذره و عطششون کم میشه و نباید هیچوقت 100 خودتو بزاری براشون