2777
2789
آره من داشتمازدواجم کرده بودم ول نمی کردنیکیشون که دست به یقه شد با شوهرم میگفت زورکی شوهرش دادن به ...

قیافت چجوره؟

ینی محبت نمیکردی بهشون اصلا؟کلا بی احساس؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
من زیاد نه اما سه مورد بود و واقعا نه فیس خاصی دارم نه چیزی نه کار خاصی کردمیکیش که شوهرمه 😅اون دو ...

اخلاقت چ مدلیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رازت چیه

فکر کنم چون خودمو خیلی دوست داشتم بقیه عاشقم میشن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
فکر کنم چون خودمو خیلی دوست داشتم بقیه عاشقم میشن

چجوری خودتو دوس داری

کار خاصی کردی براش؟تمرینی چیزی

من قلبا همیشه عاشق یکی بودم خیلی خیلی زیاد اونم خیلی عاشقم بود اما نشد. ولی خیلی ها عاشقم بودن حتی یه سپر دیگه عاشقم بود ک خیلی اونم پیگیر بود باز یه خواسگار دیگخ داشتم ردش میکردم خانوادش خیلی زنگ میزدن میگفتن 10 جا خواسگاری رفتیم پسرمون فقط دخترتون پسندیده 

قیافت چجوره؟ینی محبت نمیکردی بهشون اصلا؟کلا بی احساس؟

بد نیستم دماغم کوچیک و گرده

مژه هام خیلی بلند نیست

پوستم صافه اما لکه قهوه ای داره

قدم ۱۷۳

وزنم مجردی ۶۷

الان ۷

۸۵

من پسرونه رفتار میکردم

آرایش نداشتم

بحث رو نمی بردم سر جنسیت.

حرفامون سیاسی اجتماعی بود

دروغم نمیگه همونی که هستم همونو نشون میدم.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
من قلبا همیشه عاشق یکی بودم خیلی خیلی زیاد اونم خیلی عاشقم بود اما نشد. ولی خیلی ها عاشقم بودن حتی ی ...

ببین مثلا وقتی ی پسری توجه نشون میداد چیکار میکردی؟ رو میدادی یا نه؟ میگف اشنا شیم چیکار میکردی؟کجاها با اینا اشنا میشدی کلا؟

قیافت چجوره؟ینی محبت نمیکردی بهشون اصلا؟کلا بی احساس؟

عزیزم یادت بشه همه اینایی ک میگیم چون ما رو نداشتم دنبالمون بودن حتی این خانوم که میگه بعد ازدواجم پیگیرش بودن چون نداشتنش منم همین الان تو دانشگاه تو کلاس دو سه نفر خیلی پیگیرم هستن 

بد نیستم دماغم کوچیک و گردهمژه هام خیلی بلند نیستپوستم صافه اما لکه قهوه ای دارهقدم ۱۷۳وزنم مجردی ۶۷ ...

ینی چی بحث رو نمیبردم سر جنسیت؟

ببین مثلا وقتی ی پسری توجه نشون میداد چیکار میکردی؟ رو میدادی یا نه؟ میگف اشنا شیم چیکار میکردی؟کجاها با اینا اشنا میشدی کلا؟

عزیزم یادت بشه همه اینایی ک میگیم چون ما رو نداشتم دنبالمون بودن حتی این خانوم که میگه بعد ازدواجم پ ...

چه جالب

ینی دور از دسترس بودن براشون جذابه پس

والله این قضیه ها ک میگم مال خیلی سال پیشه بالاخره ادما تغییر میکنناخلاقم بد نیست آرومم سرم به کار خ ...

ببین مثلا وقتی ی پسری توجه نشون میداد چیکار میکردی؟ رو میدادی یا نه؟ میگف اشنا شیم چیکار میکردی؟کجاه ...

اکثرن تو خانواده بودن و واسطه تو خیابون تو اینستا اینا نبودن و تو محیط دانشگاه هم ک بودن من محل نمیذاشتم و سرم تو درس بود تو دوست و خانواده مثلا مادر یکیش دوست مامانم بود حتی یبار شوهر دوست مامانم فوت کرد برای مراسم ختم رفتیم همون شب هم پسرش هم پسر برادرش منو پسندیدن ک مادر پسر برادرش ب مامانم گفت و دختر دوست مامانمم برا برادرش گفت. و اینم بگم من کل کارای خونه رو میکردم همه کار و خیلی زرنگ بودم پسرعموم عاشقم بود و هر زنی ک پسر داشت منو میدید خواسگاری میکرد

ببین مثلا وقتی ی پسری توجه نشون میداد چیکار میکردی؟ رو میدادی یا نه؟ میگف اشنا شیم چیکار میکردی؟کجاه ...

من هیچوقت رو ندادم مگر ک واقعا میخواستم اون شخص کنارم باشه هیچوقت وارد رابطه های بی اساس نشدم