2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم زیاد داشتم حتی هرخواسگاری میومد میپسندید بار اول تعریف از خود نباشه

ن منظورم عاااشق بود

از اونا ک دیوونه میشن ول نمیکنن گریه میکنن اینا😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
چند نفر رو میشناسم بلههم خود دختره لاشیه و هم پسرایی که عاشقش میشن مگسا و زباله و این داستانا ...

نه منظورم عشق پاکه

ن منظورم عاااشق بوداز اونا ک دیوونه میشن ول نمیکنن گریه میکنن اینا😂

گریه میکرد مث دختر میومد پشت درمون اخرین بار گفت با اسلحه میام خودم میکشم و اومد اما من ب خانوادش خبر دادم. اما من ازش متنفر شده بودم از بس سریش بود 

بله . دوران لیسانس ، ی دختره بود قیافش معمولی بود زشت نبود اما خیلی خوشگل هم نبود. البته بنظرم پرطرفدار بودن لزوما به خوشگلی بودن ربطی ندارد، بشدت بداخلاق و‌لوس، کلا هیچکس خوشش نمی‌آمد خیلی ولی پسرها جذیش می‌شدن برای ازدواج

چندتا خواستگار داشت تو دانشگاه . البته هیچکدوم قبول نکرد .زن یکی شد که همون عقد جدا شدن

ولی همیشه میگفتن که فلانی  مهره مار داره. 

نه منظورم عشق پاکه

آره یه نمونه این طوری هم دیدم

دختره از همه نظر از بس ماه بود پسرا که هیچی ما که دختر بودیمم عاشقش بودیم

خوش اخلاق، مهربون ، مودب ، پولدار و متواضع ، زیبا و خوشتیپ ، نجیب ولی اجتماعی خلاصه همه چی تمام بود

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اهل دوست و رفیق و برنامه نبودم و تو خانواده دوستم منو دیده بود و التماس شوهر دوستم میکرد ک عموش بود که منو راضی کنن تو شهر کوچیک بودیم دخترا زود ازدواج میکردن و دوست خودم 14 سالگی ازدواج کرد

ولی همچین کسی دل آدمو میزنه برا من که اینطور بود خداییش خیلی خرج میکرد خیلی وای یادم میاد چی بود همی ...

رفتارت چطوره؟اخلاقت اینا

بنظرت رازت چیه ک جذبت میشن