2777
2789
عنوان

بیاین داستان زندگیمو بگم داره قلبم پاره پاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 125 پست
👌👌👌👌آها خب حق دارن دیگه شما عجله کردی نباید وقتی یه رابطه تموم نشده بری تو رابطه دیگه اون پسرم ا ...

ینی داره دروغ میگه آخه ده سال نالیدن برای منی ک تو این ده سال ی بارم ن دیدمش ن هیچی؟ من میگم شاید عشق باشه واقعا اما فایدش چیه الان برای من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فردای عقدم حالم بد شد گفتم نمیخوام ک نمیخوام این مردو اما اینو اون اومدن نذاشتن گفتن نمیشه آبروم ...

غلط کرد باید بهش می گفتی نوشدارو بعد از مرگ سهراب ؟؟ چرا همون موقع که وقتش بود نیومد جلو 

زندگی خودت با شوهرت چطوره ؟ فکر کنم راضی نیستی که هنو تو فکر اونی

واقعا متاسفم برات که هنوز باهاش حرف میزنی با وجود اینکه بچه داری شوهرتم میگی خوبه

این اگه دوست داشت از دستت نمیداد نه اینکه بگه برو خوشبخت شی و بعد ده سال بیاد بگه جدا شو 

از کجا میدونی باهات ازدواج میکنه اون موقع که مجرد بودی و بچه نداشتی ولت کرد الان بیاد مسخرس

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

میشه جواب این تاپیک منم بدین 🥲با پسری آشنا شدم خونه و ماشین نداره ۲۸سالشه با هم می‌خوایم بسازیم زند ...

از من به تو نصیحت، خواستگاراتو بخاطر هیچ پسری رد نکن. خواست، خودش میاد خواستگاری. نخواست با یکی که شرایطش بهترا ازدواج میکنی. والا

سخنی ندارم! 
اون که اینقدر دوست داشت چرا اون موقع ک مجرد بودی نیومد

میگ شرایطشو اصلا نداشتم ترسیدم نتونم خوشبختت کنم فکر نمیکردم توام بری فک کردم انقدر عاشقمی ک نمیری اخه از من دوسالم کوچیکتره

غلط کرد باید بهش می گفتی نوشدارو بعد از مرگ سهراب ؟؟ چرا همون موقع که وقتش بود نیومد جلو زندگی خودت ...

صدبار گفتم بهش میگ شرایطشو نداشتم اخه از منم کوچیکتر بود ،،، شوهرم و دوسش ندارم اصلا تو رندگیمون عشقی نیست

میشه جواب این تاپیک منم بدین 🥲با پسری آشنا شدم خونه و ماشین نداره ۲۸سالشه با هم می‌خوایم بسازیم زند ...

براش ضرب الاجل بزار مثلا تا عید باید بیاد خواستگاری نیومد تو با خاستگارای دیگه ات صحبت می کنی ، شل کن سفت کن درآورده

خر نشیا بهش بگو تف تو‌روم اگر بخوام به شوهرم‌خیانت کنم کسی که نمیدونه این کار خیانته فردا بهت خیانت ...

گفتم میگ فکر میکنی من نامردم من خط قرمزم زن شوهر دار بود ببین تو چی ب سرم آوردی