2777
2789
عنوان

خانم های مجرد بالای چهل سال

773 بازدید | 49 پست

سلام به همه عزیزان.

بنظرتون ازدواج بالای چهل سال چطوره؟من استرس دارم دوستان.و اینکه خیلی دلم میخواد بچه دار بشم ولی این استرس که میگن سن بالا بچه دار شدن بده بازم منو نگران میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی دست خداست

دختردایی من ۱۵ سالش بود ازدواج کرد بعد از ۱۸ سال نازایی و اعتیاد شوهرش طلاق گرف

دو سالی هست ازدواج کرده قدرت خدا حاملس ۲۰ برج دیگه دخترش بدنیا میاد😍

🌸🌸 الحَمدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهلُهُ 🌸🌸

آدمش مهمتر از سنه

راستش یکی از دلایلی که منو میکشونه سمت ازدواج مادرشدنه که همیشه دوس داشتم و خب میدونم دیر هم شده.البته زندگی من فراز و نشیبش زیاد بوده.حالا نمیدونم درسته ازدواج کنم ؟پرخطر نیست این سن بارداری؟

جفتت باشه ازدواج تو صد سالگیم خوبه

مهم اون طرفه

بچه‌دارن شدنم زنعموم تو ۵۰ سالگی بچه چهارمشو اورد عین یه عروسکه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

راستش یکی از دلایلی که منو میکشونه سمت ازدواج مادرشدنه که همیشه دوس داشتم و خب میدونم دیر هم شده.الب ...

عزیزم اگه آدم مناسبش بود ازدواج کن نه برای اینکه تنها نباشی یا مادر. بشی 

زیر نظر دکتر هم میتونی مادر بشی نگران نباش عزیزم 

خدایا شکرت♥️♥️♥️
اصلا بد نیست. سریع اقدام کن

خب من الان ۴۳سالمه.در زودترین حالت هم ۴۴سالگی مادر میشم.و یجورایی این همه تغییر برام سخته.اول ازدواج و بعدش زود باردار شدن.خیلی استرس دارم و هزار تا فکر جورواجور میاد تو سرم.

یکی از اشناهای نزدیک من بالا چهل ازدواج کردنعالیییییییییی عالیولی💔موفق نشد بچه دار بشهالبته مشکل پز ...

خب منم از همین واهمه دارم.البته داشتن بچه یا نداشتنش هم یه اتفاقه.ممکنم هست قسمت نداشتن باشه.ولی خیلی غصه میخورم اگه بچه دار نشم چون عاشق داشتن بچه ام.این سالها هم مجرد بودم یه قسمتیش نگهداری از بچه برادرم بوده که مادر نداشت و وجدانم قبول نکرد تنهاش بذارم.حالا دیگه هجده سالشه و خیالم یه جورایی راحت شده بابتش