2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 117472 بازدید | 731 پست
میدونم حدس زدم زیر۲۰ هستی چون هیشکی بالای۲۰انقدر کم نداره😂😂ببخشید البته نامزدت خیلی خوبه؟ همه چی ت ...

عزیزم 😂

نامزدم از لحاظ اخلاق و رفتار خیلی خوبه 

هرکاری بگم میکنه اما متاسفانه با دخترا در حال لاس زدنه همین دیشب پیامشو دیدم با ی دختر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از توضیحاتت عزیزم

خواهش میکنم 🥰

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
بین ۱۸و ۱۹اخرسر فهمید گریه کردمحالم خوب نیست اگ بدونی چیکار کرده تو این دو روز

کتاب زنانی که مردان عاشقان میشوند و هرگز ترکشان نمی کنند بخون 

به جای گریه کردن اخطار بده ناراحت نشی اما هیچ دختر یا پسری از این مدل شخصیت خوشش نمیاد به جا گریه می‌گفتی اصلا دیشب وجودت حس نکردم شبیه مردی که من میخوام نیستی کاش یه مرد دیگه پیشم بود به جای تو 

رفتارش خوبه باهام ولی با دخترا لاس میزنه

شاید نگاه جنسیتی نداره مثل داداششن اما اگه آنقدر که با دخترا خوبه با مردا نیست مسئله است 

آدم عاشق مهمونی و عروسی و شب یلدا سیزده بدر سربازی بیمارستان همه جا یعنی بهشت یا جهنم همش میگه کاش الان عشقم کنارم بود حتی خارج  از کشور که مرد و زن عادیه روابطشون پارتی یا مهمونی هر کی با عشق خودشه نامزدت دیشب جشن شما دو تا بوده باید همش کنارت بود دختر خالم یا عشق آینده اش تصور میکرد یا هر چی 

کجای دنیا چه آدمی تو نامزدی به یه دختر دیگه پیام میده اصلا اون شب سر گوشی چرا باید بره خیلی ها سر گوشی هم نمی رن برن واسه سلفی و عکس حتی اگه معذرت خواهی کرده باشه و جبران خیلی دیدم مرده اشک زن و بچه اش در بیاره یا بچه دو ساله روکتک زده بعد می ره بستنی میخره یا کادو از دلش دربیاره

در هر صورت تا دوره نامزدیه با یه روانشناس خوب مشورت کن شاید اصلا مهم نباشه شاید مشکل روانی و اختلال شخصیتی باشه بلاخره یه عمر زندگیه خیلی میگن اوایل آشنایی خوب بوده بعد ازدواج فهمیدن خیلی فرق داره طرف

عزیزم 😂نامزدم از لحاظ اخلاق و رفتار خیلی خوبه هرکاری بگم میکنه اما متاسفانه با دخترا در حال لاس زدن ...

چه پیامی؟ بگو تا اگه جدیه موضوع بگیم که ادامه ندی

اما اگه چنین چیزی که بگه این چه کیفیه رو لاس میدونی که تو سخت گیری اگه واقعا لاس میزنه که جدا شو تا زوده

چه پیامی؟ بگو تا اگه جدیه موضوع بگیم که ادامه ندیاما اگه چنین چیزی که بگه این چه کیفیه رو لاس میدونی ...

ب دختره گفته بود زنگ میزنم تروخدا جواب بدع بخدا میشناسی هیییی اصرار کرده بود جواب بده توضیح بدم میشناسی