2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 121356 بازدید | 737 پست

خیلی وقت بود یه حجم بالایی از لوس بازی ندیده بودم 

خداروشکر روئت شد🙄🥴

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم بله موافقم واقعا و حتما خیلی عذاب کشیدید البته این قضیه برای شما بدتره چون اساسا ما خانما مثل ...

قربون شمامهربون میخوام ببخشم اما دوباره با کوچکترین رفتارش اون روزها رو بخاطر میارم و خودمو سرزنش می کنم که چراموندم چرا تحمل کردم.  شما هم عذاب وجدان نداشته باشید چون به طور عمدی نبوده.  و الان خوش باشید 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
قربون شمامهربون میخوام ببخشم اما دوباره با کوچکترین رفتارش اون روزها رو بخاطر میارم و خودمو سرزنش می ...

آره دیگه متاسفانه ما آدما هر کاری هم کنیم بازم بسیار ضعیفیم از لحاظ احساسات  

هر کسی یه طوری در عذابه 

ممنونم واقعا لطف کردین 🤗🤗💙💙

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
۱سال و نیم دوست بودیم فامیل هستیم نه دوست بودیم

خب آدم هایی که خیلی مذهبی نیستن این چیزا معمولی دوست خودم  جونش میداد واسه رلش ولی با چند تا پسر که رفیقش بودن هم چت میکرد و مدیرشون چرا ناراحت شدی ؟

رفتارش باهات اون جوری که باید باشه یا میخواستی نبود ؟