2777
2789
عنوان

بارداری

61 بازدید | 17 پست

بچه ها من دوماه دوفامد مصرف کردم

ماه های پیش که پریود شدم سینه هام خیللی دردمیگرفت تا پریود بشم

این ماه فقط کمرم و یموقعایی دلم خفیف تیر میکشه

الان روز ۱۲ امه از قطع قرص گذشته و پریود نشدم

یه روز بعداز قطع قرص یکبار لکه بینی داشتم

الانم ترشح سفید داشتم

ترشح سفید یک هفته قبل پریود قطع پریود قطع میشه درسته؟

یعنی باااردارم؟؟؟؟

چند روز تاخیر داری؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روز تاخیر داری؟

من چون تنبلی تخمدان دارم خیلی مرتب نیستم ولی ماه پیش ۲۹ ام شدم

بعد از قرصم باید ۳ تا۱۰ روز

دیگه نهایتا تا ۱۴ روز پریود شی

میگم یکی دوروز قبل پریود ممکنه ترشح سفید داشته باشی؟؟

من بدبخت رو بگو😑 درد پریود مث سگ میگیره منو نوار بهداشتی میزارم بعد چنساعت خوب میشه.دوماه عقب انداختم ازمایشم منفیه.

هرکوفتی بگی خوردم برا پریود شدن.هیچی به هیچی!

از زندگیم بیزار شدم اح

من چون تنبلی تخمدان دارم خیلی مرتب نیستم ولی ماه پیش ۲۹ ام شدمبعد از قرصم باید ۳ تا۱۰ روزدیگه نهایتا ...

ترشح ربطی نداره حتی ممکنه از عفونت باشه

بیبی چک ایتفاده کن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اقدامی؟چ قرصایی میخوری

هیچی نمیخورم.

دیگه نمیرم دکتر.دوساله اقدامم.

خیلی وقته دیکه قرص نمیخورم.باز الان رفتم دکتر گفتم امپول بده پریود شدم گفت عجله ای نیس برو ازمایشای هورمونی بیار فلان🤦‍♀️

دیوونه شدیم .