2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم🙂

104 بازدید | 12 پست

هیشکی از من خوشش نمیاد حتی  خانوادم بابام هی تحقیرم میکنه هرچی دلش میخواد بهم میگه کلا منو بدبختیش میبینه ی مشکلم واسشون 

حتی کسی ک دوسش دارمم دوسم نداره🙂هیشکیو ندارم 

ی آدم خیلی مزخرفم ک اگه نباشم مشکلات همه حل میشه خودمم راحت میشم

از ته دلم از خدا خواستم نباشم خواستم بمیرم ولی چرا به حرفم گوش نمیده🥲

فقط 39 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنگر و بشنو، بگذر و بِه شو...                                       تیکر بارداری نیست🌚🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بس کن دختر

چرا؟میخوام بقیه رو راحت کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنگر و بشنو، بگذر و بِه شو...                                       تیکر بارداری نیست🌚🫶🏻

خودت باید خودتو دوست داشته باشی بقیه مهم نیستن حیف از جونیت

از خودم متنفرم 🙂💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ریشه مشکلات رو پیدا کن

چرا فکر میکنی خانوادت دوست ندارن؟

به چه علت بابات تحقیرت میکنه؟

و در آخر باید گفت که کسی که دوست نداره ارزش دوست داشتن نداره پس در ابتدا اون فرد رو فراموش کن و ریشه مشکلات رو پیدا کن و یک زندگی زیبا به دلخواه خودت بساز

وای تو رو خدا بس کن عزیزم شب یلدا انرژی منفی نده همین الان یه کاربر گفت خودکشی کردم همش دعا میکرد خدا کنه نمیرم تو پشیمون میشی پس مادرت چی به اون فکر کن 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

چون خدا دوست داره 

منم یه زمان همینا سرم اومد 

مطمئن باش هر چی بیشتر زجر میکشی خدا رو صدا میزنی خدا از ته دلشش گوش میده به حرفت یه روز یه جوری برات جبران میکنه که اشک شوق بریزی  اینو بعدا میفهمی انقدر ناامید نباش دختر