2777
2789
عنوان

میشه بیاین حرف بزنیم کسیو ندارم

62 بازدید | 15 پست

کسی نیس باهاش دردودل کنم 

امشب شد اولین سالگرد جداییمون دلم گرفته واقعا 💔نامزد بودیم اختلاف داشتیم ول کرد رفت دوبارم بعد اون گفتم برگردیم بهم ولی بلاک کرد و رفت 

من خیلی اشتباه و بچه بازی داشتم خیلی حالم بده اونم عذاب وجدان داره دلم گرفته 

هیچکسو ندارم 💔خیلی نذرو نیاز کردم برگرده دیگه چهار پنج ماهه نذر و نیازم نمیکنم 💔کاش خدا معجزه کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کبوتر را رها کن 

اگر برگشت مال توئه

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

یاد اون موقع خودم میوفتمدوسال پیش شب یلدا باهام قهر کردالااان دوساله من ولش کردم نه با التماس نه با ...

من عاشقش بودم اون رفت 

الان رل زده خب؟

ولی فقط توی اینستا انبلاکم کرده بنظرت برمیگرده؟

من عاشقش بودم اون رفت الان رل زده خب؟ولی فقط توی اینستا انبلاکم کرده بنظرت برمیگرده؟

منم اولین عشقم بود

یع شب زد بلاکمم کرد

منم بارها خیانت کرد

اره هر رفتنی برگشتی دارع ولی من جا تو باشم پسش میزنم کسی که یبار زفته بازم میره چون راه رفتنو یاد گرفته

منم اولین عشقم بودیع شب زد بلاکمم کردمنم بارها خیانت کرداره هر رفتنی برگشتی دارع ولی من جا تو باشم پ ...

اله میخوام برگرده و همونجوری ک خوردم کرد خوردش کنم 

چطور برمبگرپخ کی برمیگرده

کلا برمیگردن ولی خب دیگه هیچی مثل روز اول نمیشه این از من بع شما نصیحتحتی مغرور ترینشون برمیگردع ها ...

اخ کاش برگرده اگ بدونی چطور التماسش کردم ک نره و اون الان رفته با ی دختره 

دوس دارم برگرده ضجه بزنه ولی من قبولش نکنم