2777
2789
عنوان

دارن برام یلدا میارن الان فهمیدم خیانت کرده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 87 پست

دیشب بر حسب اتفاق تو روبیکا داشتم چرخ میزدم یهو دلم گفت برو بهش پیام بده داستتان رو بپرس بهش پیام دادم 

تا امروز غروب ده بار چک کردم جواب نداده بود 

تا اینکه همین چندقیقه پیش که حاضر شدم چون دارن یلدا میارن 

جواب داد 

براش توضیح دادم التماسش کردم گفتم منم مثل تو یه دخترم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفت من اصلا این بازی رو که میگی ندارم با هیچ پسری هم صحبت نکردم تاحالا بازی آنلاین هم شرکت نمیکنم کلا اهل این چیزا نیستم به هرکسی هم اجازه صحبت نمیدم 

فهمیدم همسرم هرچی  گفته بود دروغ محض بود 

پیش چندتا مشاور رفتیم مشاور های بی سواد همشون گفتن حرف شوهرت باور کن راست میگه اون فقط میخواد رابطه رو درست کنه بلد نیست 

گفت من اصلا این بازی رو که میگی ندارم با هیچ پسری هم صحبت نکردم تاحالا بازی آنلاین هم شرکت نمیکنم کل ...

بگو خب ایدیتو چرا شوهرم داره

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

امشب این خانم گفت اینا رو گفت آب داغ ریخته شد رو سرم انگار 

هرچی گفته بود دروغ بود

الآنم حاضر نشستم رو مبل منتظرم مهمون ها بیان چقدر دلم شاد بود دارم یلدا میارن الان موندم چطوری خودم رو کنترل کنم 😭

بگو خب ایدیتو چرا شوهرم داره

گفت نمیدونم برای خودم هم مهم شد آیدی من دست شوهر شما چیکار میکنه

خیلی التماسش کردم گفتم منم مثل خودت یه دخترم آینده من گیر این موضوعه تنها سرنخم شمایی ولی خیلی مودب و محترم و خشک گفت من ترسی ندارم که دروغ بگم من با هیچ پسری ارتباط نداشتم

یواشکی تمام برنامه هایی که شوهرت داره رو چک کن و برو اکانتاش و مدام زیر نظر داشته باش

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

اینقد بدبین نباش یه درصد احتمال بده دخترهم داره دروغ میگه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷