مادرم و خواهرام اهل بیرون رفتن نیستن بیشتر وقت ها خونه ان و مادرم هم خیلی باهاشون بگو مگو داره . دلم میخواد خوشحال بشن و دلشون وا بشه برای همین یه مقدار وسایل یلدا آماده کردم که ببرم اونجا و دور هم باشیم و خوشحال بشن ولی میترسم باز سر یه موضوع بیخود مادرم بحث راه بندازه و یلدا را زهر کنه .خیلی وسواسیه و اگر یه بشقاب یا هر چیزی ناخواسته لک بیفته دیگه اوقات همه رو تلخ میکنه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از قبل باهاش حرف بزن بگو مامان ابن. ی شب یلدارو بزار خودش باشیم اوقات تلخی نکن
گوش نمیده تازه بدتر میکنه .اونوقت میگه شما به من میخواین بگین چی کار کنم یا اونقدر آسمون ریسمون میبافه که میخوای فقط فرار کنی .بعضی وقتا که میرم وقتی دعواش میشه اونقدر با عجله جمع میکنم که تپش قلب میگیرم
و اگر از چیزی ناراضی هستید فقط آروم بهم بگید با هم دیگه حلش کنیم
دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.
ببین اینطوریه که ترجیح میده توی این سرما بریم توی حیاط که یه دفعه چیزی نریزه . همینطور پشت سر هم چک میکنه ببینه چیزی افتاده یا نه و دعوا میکنه حتی اگر همه چی تمیز باشه . به محض رفتن مهمون هم سریع خواهرامو مجبور میکنه جارو بکشن و همه جا را دستمال بکشن فقط با این کارا آروم میشه البته همزمان دعوا هم میکنه