2777
2789

اول از خودمو بگم.من دختر سخت کوش درس خون بودم 

رشته دانشگاهی سخت پر از کار عملی پر از شب بیداری 

خم به ابرو نیاوردم خوشحال وقبراق به کار ودرسم ادامه دادم . همین حین مشکلات خانوادگی برای خانوادم پیش اومد. از سر گذروندم خودم وخانوادم خودمونو جمع جور کردیم .اینارو گفتم که بگم چه جور دختر وخانواده ای بودم 

ولی امان از یه ازدواج اشتباه

از اونور شوهرم یه آدم استرسی مضطرب 

افسرده فقط نکته 

اگه کوچکترین مشکلی برای کارش مخصوصا پیش بیاد یه سره استرس واضطراب داره به طور طبیعی نه ها

افسردگی داره قرص میخوره 

تعطیل باشه توخونه شب میخوابه ۶و۷ پامیشه 

بیرون تا من اصرار نکنم نمی‌بره متنفرم از ابن کار البته ولی به خاطر بچم میگم .

کلی کار تعمیری تو خونه داریم  صد بار گفتم انجام نمیده میندازه واسه بعدا

میتونم برم یکیو بیارم ولی میترسم  بدتر بشه .

رابطه جنسی کم .

حالا از منی که تو اوله متن گفتم چی مونده 

برم توحموم وتوالت یه رب گریه کنم بیام بیرون بچم نبینه .

دیگه دوسش ندارم  میدونم  ولی یه جور عادت کردم بهش 

از جدایی میترسم  از اینکه بچرو بگیره 

زنایی که مرد ضعیف واز درون تهی دارن می‌فهمن چی میگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دقیقا میفهمم چی میگی ماه تولد شوهرت چیه

فک کنم مهر

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

به شوهرت کمک کن مشکل افسردگیش رفع بشه... با محبت کردن. کمک مالی اگه میتونی. بهش اعتماد بنفس بده. خونه رو آروم نگه دار. غذاهای خوب بش بده تاثیر داره رو افسردگیش.. شیرموز خوبه. گرمیجات کلن خوبه بخوره

بخاطر بچت تلاش کن...

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

یعنی شما بلدی شوهر اسی چه ماهی بدنیا اومده ؟؟ خخ

نهههه حدس زدم چون به نظرم مردا مهرماهی کنسللل🤣🤣🤣🤣

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

به شوهرت کمک کن مشکل افسردگیش رفع بشه... با محبت کردن. کمک مالی اگه میتونی. بهش اعتماد بنفس بده. خون ...

خیلی تلاش کردم به خاطر بچه به خاطر گرمای زندگی 

ولی در حال حاضر کم آوردم.آدم اهنی نیستم

دکتر بردمش قرص ضد افسردگی داد

حالا جواب من چیه فک میکنی

تو منو قرص کردی

نهههه حدس زدم چون به نظرم مردا مهرماهی کنسللل🤣🤣🤣🤣

نه خخ

اسفندی ها کنسل ترند 

البته درجه هاشون متفاوته 

کسایی که شوهر ملایم روزمرگی میخواند برند سراغ اسفند ی 

اذری ها بشاش و پرانرژی هستند اکتیو اکتیو