2777
2789

قبلا هیچ اعتقادی به دعا و سید و از این جور حرفا نداشتم . ولی تو یه موقعیتی قرار گرفتم که از سر ناچاری مجبور شدم برم دنبال اینجور چیزا.بچه ها پیش چند تا سید رفتم همه با هم متفق القول گفتن بختت بستس.

گفتن همزاد داری .

تا الان بست و پنج‌سالمه ، حتی یه دونه خواستگارم نداشتم.

دیگه دوست ندارم برم پیش سید و اینا خسته شدم.

خدام که قربونش برم نمی‌دونم این وسطا کجاست دقیقا.

دوستم که متولده هشتاده پنج ماه پیش پسرش دنیا اومد اونوقت من ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت رو با بقیه مقایسه نکن حالا اگر متولد 85 کتک هم بخوره و بهش خیانت بشه اونجا بازم بهش غبطه میخوری؟ فکر کردی شوهر و بچه چه کوفتی هستن جز مریضی برای بدن زن هیچ خاصیتی ندارن. 

به دعادنویس مراجعه نکن 

اما همزاد 

اینکه یه جن مزاحمت باشه شاید ممکن  است 

اما همزاد تو نیست یعنی با تو به دنیا نیامده 

حالا فرض کنیم جن داره مزاحمت میشه یا بختت بسته است 

خب حرز امام جواد ببند به بازو راستت 

ذکر لاحول زیاد بگو به جهت دفع شیاطین جن 

آن دعای سیفی صغیر هم هر شب بخوان تا ۹۹ شب برای ازدواجت 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

دختر خاله هام همه ۱۷.۱۸ ۱۹ ساله متاهلن بچه دارن فقط من موندم هم سنتم

شما مگه کجا زندگی میکنین که تو این سن بچه دارن اقوام؟ والا من الان 39 سالمه زمان من هم تو این سن هیچ کدوم از اقوام و دوستام ازدواج حتی نکرده بودن همه 22 به بالا بودن موقع ازدواج بچه هم چند سال بعد اوردن

به دعادنویس مراجعه نکن اما همزاد اینکه یه جن مزاحمت باشه شاید ممکن است اما همزاد تو نیست یعنی با تو ...

حزب امام جوادم خریدم بستم.

اثر نکرد بهم.

الان نمی‌دونم کجاست ، دوباره برم ببندمش.

شوهر خوب یچیز دیگسهمه مردا ک یکی نیستن

عزیزم متولد 85 که زاییده خودت حساب کن کی ازدواج کرده اصلا هم خوب نیست ازدواج تو اون سن برای دختر. من با شوهر خوب و بد کار ندارم میگم اینا کین که دختراشون تو این سن از سر باز میکنن درضمن به کرات دیدم این دختران کودک همسر اکثرا زن کارگر جماعت هستن از طبقات پایین. خودم دفتر مشاوره میرم گاهی و زیاد دیدم دوستمم وکیله دفتر اونم میرم طلاق هم تو اینها از همه بیشتره پس مشخصه خوب نیست. 

شوهر خوب یچیز دیگسهمه مردا ک یکی نیستن

عزیزم متولد 85 که زاییده خودت حساب کن کی ازدواج کرده اصلا هم خوب نیست ازدواج تو اون سن برای دختر. من با شوهر خوب و بد کار ندارم میگم اینا کین که دختراشون تو این سن از سر باز میکنن درضمن به کرات دیدم این دختران کودک همسر اکثرا زن کارگر جماعت هستن از طبقات پایین. خودم دفتر مشاوره میرم گاهی و زیاد دیدم دوستمم وکیله دفتر اونم میرم طلاق هم تو اینها از همه بیشتره پس مشخصه خوب نیست. 

حزب امام جوادم خریدم بستم.اثر نکرد بهم.الان نمی‌دونم کجاست ، دوباره برم ببندمش.

کلا به بازو راستت ببند هر جا میری 

کلی خواص داره 

بطلان سحر 

دفع چشم زخم 

دفع بلایا 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

شما مگه کجا زندگی میکنین که تو این سن بچه دارن اقوام؟ والا من الان 39 سالمه زمان من هم تو این سن هیچ ...

زمانت فرق میکنه از زمان ما

الان همه دوس دارن خانواده کوچیک خودشونو تشکیل بدن 

اوک؟

دلم‌ بهونه ای میخواد برا ادامه زندگی... :)