2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید دوستان

50 بازدید | 4 پست

۵ ساله ازدواج کردم پسر ۳ ساله دارم تو این ۵ سال با شوهرم همیشه اختلاف داشتم و خانواده شوهر هم سو استفاده کردن اما من نادیده گرفتم و می رفتم خونشون بهم بی محلی می کردن. پارسال مادرش در حالی که خودشون زمین دارن و می تونن به پسرشون کمک کنن که زندگی با فلاکت نگذرونم به شوهرم گفت برید پردیس اونم اونجایی که خیلی بد و بیابون و ارزونه و شوهرم گفت اگه نیای ازت جدا میشم منم نرفتم و بعد از کلی خونه گشتن دیگه دید نمی تونه موند منم با خانواده شوهرم قهر کردم و اونا یک ساله پاشونو تو خونم نذاشتن‌ میرن خونه دخترو دامادشون آبروی منو بردن. حالا مراسم نامزدی پسر دایی شوهرمه و من حاضر نیستم برم شما بودید می رفتید؟ من سکه به پول شدم شوهرم میره خودش اینارو می بینه و من بی ارزش ترینم حتی برای تولد بچم نیومدن

طرف ۲۰ ، ۳۰ سال کار نکرده ک تو مفت بشینی و بخوری وقتی مردن ب فکر ارث و میراث باشید

وا چه طرز حرف زدنه نمی خواد بده نده ولی حق دخالتم نداره به اون چه من کجا زندگی کنم که شوهرمو بندازه به جونم به درک که نمیده در ضمن اونم وار نکرده ارث به بابای شوهرم از بابا بزرگش رسیده نمی تونی راهنمایی کنی مجبور نیستی حرف بزنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چه طرز حرف زدنه نمی خواد بده نده ولی حق دخالتم نداره به اون چه من کجا زندگی کنم که شوهرمو بندازه ...

همینارو ب خودش بگو ولی از پولشون قرار نیست حالا حالا ها بت برسه ب نظر من ک مهمونیم نرو از ادمایی ک بدت فاصله بگیر خودشون میان سمتت

همینارو ب خودش بگو ولی از پولشون قرار نیست حالا حالا ها بت برسه ب نظر من ک مهمونیم نرو از ادمایی ک ب ...

من فقط خواستم نرم مهمونی اونا یه قرون به ما کمک نمی کنن حتی اگه مجبور بشیم کارتون خواب بشیم تو زندگیم به قدری نداری و سختی کشیدم که دیگه توان تحمل این آدمارو ندارم من اگه اون مهمونیو برم خودمو تحقیر کردم