2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد همزاد چیه کسی تا حالا همزاد داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست
زمانت فرق میکنه از زمان ما الان همه دوس دارن خانواده کوچیک خودشونو تشکیل بدن اوک؟

چرا حرص میخوری عزیزم اره خانواده فقیر البته زن و مرد جفتشون بیکار و بی پول، باشه شما رو در دفتر حقوقی میبینم. ریپ هم نزن لطفا کبوتر با کبوتر باز با باز. این حکایت ما و شماست. 

مگه خدا قدرتمند تر از همه چی نیست.مگه علیم و سمیع و.... نیست

چرا هر چی صداش میزنم نیستش.

فقط باید بشینم، نگاه کنم غبطه زندگی مردمو بخورم؟

مثلا شاید فکر کنین هر زندگی یه مشکلی داره ولی به خدا دوستام آنقدر خوشبختن .

منم روز به روز بدبخت تر و افسرده تر میشم.

نمی‌دونم خدا منو برای چی گذاشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا حرص میخوری عزیزم اره خانواده فقیر البته زن و مرد جفتشون بیکار و بی پول، باشه شما رو در دفتر حقوق ...

تو خودت تو دفتر حقوق بری ان شالله 

حالا ک اینقد از زندگیت راضی نیستی طلاق بگیر چرا ذهن دخترای مردمو از ازدواج مسموم میکنی باید تا اخر عمرمون تنهایی بکشیم؟اگ اینجوریه تو چرا ازدواج کردی

درسته کبوتر با کبوتر باز با باز منم کشته مردت نیستم ج بدم نزدیک ۴۰ سالته اما از لحاظ ذهنیت فقیری متاسفانه

ب خودت زحمت نده ریپ بزنی چون پیامت خونده نمیشه خیر پیش

دلم‌ بهونه ای میخواد برا ادامه زندگی... :)

مگه خدا قدرتمند تر از همه چی نیست.مگه علیم و سمیع و.... نیستچرا هر چی صداش میزنم نیستش.فقط باید بشین ...

حالا باز متاهلا میان از بدیای شوهر بت میگن کسی نی بشون بگه تو خودت چرا شوهر کردی والا

دلم‌ بهونه ای میخواد برا ادامه زندگی... :)