2777
2789

من نمیتونم تنهایی برم بیرون و اجازه م دست خودم نیست..اگه پدر مادرمم بفهمم میخوان برم پیش روانشناس یا روانپزشک سرزنش میکنن..بخاطر تفکرات مسخره شون.

به هر حال حس میکنم ذهنم سنگینه..پر از فکر و درده و واقعا سنگینی ش رو حس میکنم..دل و دماغ هیچی ندارم..یه لحظه خوشحالم لحظه بعدش ناراحت بی دلیل. سریع پرخاشگر میشم داد میزنم مخصوصا بین خانواده..ولی وقتی توی جمع عمومی باشم جیکم هم در نمیاد..خیلی ویژگی های متناقض دارم.. نمیدونم از زندگی چی میخوام. نمیتونم بلند شم ورزش کنم اتاقمو جمع کنم. توی خونه مون هیچی جذاب نیست هیج فضای گرمی نیست. هیچ گفتگوی صمیمانه ای نیست.  بابام شبا تنها تلویزیون میبینه..مامانم زود میخوابه.اصلا شبیه خانواده نیستیم. من نمیتونم درست حرف بزنم. همیشه بین دوستام اون کسی ام که حقشو زیر پا میذارن. خیلی چیزا دارم که بگم ولی کی گوش میکنه. همه فکر میکنن حالم خوبه.

اصلا هم نه میتونم آنلاین با مشاوره صحبت کنم نه حضوری.  هیچ کدوم. حالم واقعا بده و خیلی فکر میکنم. نمیتونم ذهنمو خالی کنم. نمیتونم از غذا  خوردن لذت ببرم. هیچی.

تا حدی هست که رو جسمم تاثیر گذاشته و همش معده درد دارم. هیچکی نمیفهمه. نمیدونم چیکار کنم هیچ کاری نمیتونم بکنم هیچی. خودمم میفهمم چی حالی دارم ولی نمیتونم برا خودم کاری بکنم. چیکار کنم به نظرتون؟ کامل بخونید اگه حوصله دارید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همین اوضاعو دارم میگذرونم

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی، چیزای که باعث ناراحتیت میشه رو روی برگه بنویس خیلییییی تاثیر داره اینجوری ذهنت طبقه بندی میشه و انقد سردرگم نمیمونی 

زندگی همینه هیچکس شاد نیست ما ایرانیا زندگی شادی نداریم از چیزی لذت نمی‌بریم(:

منم فکر میکردم با روانپزشک حرف زدن سخته ولی وقتی رفتم فهمیدم صحبت کردن با کسی که بدون قضاوت به حرفات گوش میده خیلی کار راحتیه

اگه تونستی اولین قدم همین کارو کن

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
منم فکر میکردم با روانپزشک حرف زدن سخته ولی وقتی رفتم فهمیدم صحبت کردن با کسی که بدون قضاوت به حرفات ...

روانپزشک های ایرانی زیاد تمایل به روان درمانی ندارن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

منم مث شمام فقط دوبار رفتم پیش روانشناس تست دادم هر دو تست افسردگی نشون داد حتی دومی بدتر هم شده بود ، من میزارن برم ،اتفاقا خودشون خیلی بهم میگن بیا برو روانپزشک ولی خودم نمیخام ، هم از این وضعیت خسته شدم هم روانپزشک نمیخام 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت