2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین حالم بده💔

143 بازدید | 26 پست

با کسی که دوستش دارم دعوا کردم بی دلیل و باهام طوری رفتار کرد که حس میکنم دیگه ازم خوشش نمیاد ازش پرسیدم سرد جواب داد و گفت هیچی 

انگار حرفام واسش اصلا مهم نبود همیشه حس میکنم مهم نیستم واسش و داره بهم اسیب میزنه

چیکار کنم که دیگه دوستش نداشته باشم؟خیلی دارم اذیت میشم چیکار کنم مثل یه آدم عادی بشه برام؟

چرا همیشه کسی که میره سمتش باید من باشم اخه؟

ادای مغرورارو در بیار حتی اگه مغرور نیستی این باعث میشه به مرور واقعا نسبت بهش غرور پیدا کنی میدونم خیلی خیلی سخته آدم دلش از جا کنده میشه ولی فرض کن اصن وجود نداره نادیدش بگیر قول میدم پشیمون میشه 😉

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محلی کن.. بهترین رفتار با پسرا همینه.. سمتشون بری فک میکنن از دماغ فیل افتادن

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.

چون عقل نداریییی بابا 

الان تو این سن بشین درس بخون کار کن هنری یاد بگیر کلاس برو باشگاه برو به خودت برس با دوستات وقت بگذرون نشستی به خاطر ی اسکل غصه میخوری که چی بشهههه

تهشو از کجا میدونی؟تهش که چی:)میره دیگه؟!

تو میمونی و عمری که به خاطرش هدر دادی

مسیحی ام✝️
ادای مغرورارو در بیار حتی اگه مغرور نیستی این باعث میشه به مرور واقعا نسبت بهش غرور پیدا کنی میدونم ...

فکر نکنم حس میکنم اصلا مهم نیستم واسش حتی اگه ادای مغرورا رو هم در بیارم واسش اهمیتی ندارم

بی محلی کن.. بهترین رفتار با پسرا همینه.. سمتشون بری فک میکنن از دماغ فیل افتادن

خیلی سخته با چهار تا حرف و حرکت خرم میکنه میخوام علاقمو ازش کم کنم و دوستش نداشته باشم

خیلی سخته با چهار تا حرف و حرکت خرم میکنه میخوام علاقمو ازش کم کنم و دوستش نداشته باشم

اخلاقت دستشه..بخوای نتیجه متفاوت بگیری باید متفاوت رفتار کنی..بجا اینکه بلانسبت خر شی خرش کنی اونم با بی محلی و بی تفاوتی

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
یکم خجالت بکش بخدا به این فکر کن پدرت برای بزرگ شدت برای غرورت زحمت کشید بذارش کنار اون شخصو برای خو ...

اخه چه ربطی داره؟مگه آدم نمیتونه کسی رو دوست داشته باشه؟ من الان میخوام اصلا همین کارو کنم ولی چطور از ذهن و قلبم بیرونش کنم رو نمیدونم 

فکر نکنم حس میکنم اصلا مهم نیستم واسش حتی اگه ادای مغرورا رو هم در بیارم واسش اهمیتی ندارم

چرا پسرا اینطوری شدن واقعا حتی دیگه این تکنیک ها هم روشون انگار اثری نداره قبلا نادیده میگرفتی به خودشون میومدن الان انگار هیچی واسشون مهم نی زود بیخیال میشن واقعا نمیدونم دلیلش چیه شاید دلیلش یک سری دخترا باشن که به راحتی پا میدن بهشون ایناهم میدونن که اگه یکی نشد یکی دیگه هست 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چون عقل نداریییی بابا الان تو این سن بشین درس بخون کار کن هنری یاد بگیر کلاس برو باشگاه برو به خودت ...

میدونم میدونم منم میخوام دیگه دوستش نداشته باشم ولی نمیدونم چطور اخه هر روز مجبورم ببینمش میخوام با اینکه میبینمش هیچ حسی نداشته باشم