2777
2789
خیلیی قشنگه مدلش منم میخواستم این مدلی درست کنم ولی نه ماسوره دارم نه رنگ غذا موندم چه کنم!

صبح نمیتونی بری لوازم قنادی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
منم اینو درست کردم هنوز تزئینش نکردم میخواستم شکل هندونش کنم رنگ غذا نداشتن هیچ جاتهی از ایده ام!

ژله سبز و قرمز 

با کاکائو هم دونه هندونه رو بزار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارکش یادم نی ولی برا شرکت پشمک حاج عبدالله بود😂 من گرون خریدم چون شهرستانم گرون کردن تو پاچم

😂😂😂 نوش جونتون، درسته شهرستان شاید بخاطر حمل نقل گرون بوده یا اینکه مارکش گرون بوده

اللَّهُمَّ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ🤲💚

منم اینو درست کردم هنوز تزئینش نکردم میخواستم شکل هندونش کنم رنگ غذا نداشتن هیچ جاتهی از ایده ام!

بذارایده بدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
رفتم امروز نداشتن باز فردا میرم مرکز شهر ببینم پیدا میشه

ایناببین

ژله؟ چجوری؟

ژله آماده کن بزار فریزر نیم بند بشه 

طلق و شکل دایره ی ذره کوچیک تر از کیکت کن بزار روش ژله قرمزت و بریز بزار ببنده یکم

بعد دورش ژله سبزتو نیم بند کن بریز بزار کامل ببنده 

بعد شکلات ذوب شده که خیلی ذوبم نباشه دونه هندونه بزار براش