2777
2789

خونه،ماشین،زمین داره وخرج یه خانواده ۴ نفریو میده

بانک ملی 

واقعا حسرت میخورم 

دانشگاه آزادم درس خونده بود

کجای معلمی مث بانکه؟

کاربرا الکی میگن 

خدایا بعضیا چقد خوشبختن 

اونوقت چشمش دنبال پزشکاست

اوضاع بانکیا چه خوبهههه

مجردم باشن اوضاع معیشتیشون بهتر از یه معلمه 

به نظر من پولشون حلال نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اوضاع بانکیا واااقعا خوبه. اما میگن استخدامش سخته

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو بانکیا آپشن دارن و راحت وام میگیرن و .....

معلم هم در بهترین حالت بلیط رایگان استخر و سینما میگیره 🙊

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

ولی ی پزشک هیچ وقت زن ی بانکی نمیشع😂مگر خل باشه

وا براچی.من میشم البته پزشک نشدم هنوز

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ولی ی پزشک هیچ وقت زن ی بانکی نمیشع😂مگر خل باشه

شهر ما پزشک ها زن مدیران شرکت نفتی میشن اکثرا،یا که رن همکار خودشون

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من دانشجوی پزشکیم دخترای پزشکی ندیدم بها بدن ب بانکیحالا شما بزار قبول شی میبینی خودت

عزیزم منم دانشجو پزشکیم