2777
2789
عنوان

گذشته خیلی مهمه برا ازدواج

342 بازدید | 32 پست

ولی درک نمیکنم چرا خیلی از شما دخترا موافق پنهون کردن گذشته هستین.اشتباه کردی اوکی بگو گذشتم اینه و اشتباه کردم.حالا لازم نیست دقیقا بگین ولی لطفا بگین چون منه مرد اگه بعدا بفهمم کلا دیگه اون دختر و اون ازدواج رو نمیخوام

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم 

هم گذشته دختر مهمه هم پسر 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چون شما آقایان جنبه شنیدن اشتباهات پارتنر خودتون رو ندارین!

باید قبل شروع رابطه بگن 

شاید اصلا نخوان با همچین فردی وارد رابطه بشن حق هر دو طرفه بدونن

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

باید قبل شروع رابطه بگن شاید اصلا نخوان با همچین فردی وارد رابطه بشن حق هر دو طرفه بدونن

درسته حق دو طرفه بدونن اما اگه واقعا طرف دوسش داشته باشه و بعد گفتن اون گذشته ترکش کنه پارتنرش دیگ چطور میتونه امید داشته باشه؟چطور میتونه ب کسی دیگ دل ببنده؟

مردا هیچکدومشون جنبه شنیدن حقیقت رو ندارن هیچکدومشون...

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

پسرای الان ک هیچ واقعا مرد و مردونگی حالیشون نیستولی قدیما ک غیرت بود کسی نمی‌گفت مردا حساسن رو این ...

آهان یعنی شما میگی اون مرد با غیرت رو بهش دروغ گفته شه بهتره برا غیرتش نه؟

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

چون شما آقایان جنبه شنیدن اشتباهات پارتنر خودتون رو ندارین!

الان خیلی ها دارن.

درسته حق دو طرفه بدونن اما اگه واقعا طرف دوسش داشته باشه و بعد گفتن اون گذشته ترکش کنه پارتنرش دیگ چ ...

واسه همین میگم قبل شروع رابطه و ایجاد وابستگی باید گفت

درسته حق دو طرفه بدونن اما اگه واقعا طرف دوسش داشته باشه و بعد گفتن اون گذشته ترکش کنه پارتنرش دیگ چ ...

من خودم یکیش که دارم.من اینکه طرفم ادعای مریم مقدس بکنه و بعدا یه چیز دیگه در بیاد برام خیلی سختره