2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 14590 بازدید | 234 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی قشنگ و زیاده مامانتون مذهبی هستن اره؟ من دیدم مادرشوهرای خوب عروس های عفریته گیرشون میاد 

emtehanejabr.blogfa.com           برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

چه عروس بی لیاقتی واقعا هم خودش هم خانوادش .....دستتون درد نکنه خیلی هم همه چیز عالیییییییییی بود....منم یادمه اولین یلدا برای من خواهر شوهر و مادرشوهرم همین جوری تزیین قشنگ کردن....با پالتو و لباس و بوت .....

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

۱۲ کمه برای همین گفتن نیایید

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
۱۲ کمه برای همین گفتن نیایید

ارزش هزار تومنم ندارن 

الان که تموم شد خودمون دورهم خوردیم و کلی زدیم و رقصیدیم عکساشم براشون فرستادیم 

تا حسرتش تو دل دخترشون بمونه

ما زحمت خودمون کشیدیم 

اونه که تا اخر عمرش یادش میمونه شب یلدایی اولش که برا خودش بوده نبوده

من واقعا تعجب میگنم از نظرات کاربرا 

وااااااقعا تعجب میکنم

واقعا متاسفم ... یکی که اومده میگه کادوها سایز خودت نمیشن برداری بپوشی؟اوففففففف

اسی هر کسی یه نظر داره و کار اونا هم درست نبوده ولی من واقعا تعجب کردم از کار شما 

خودتون یلدایی گرفتین و زدین و رقصیدین بدون عروس؟

پیش خودتون هیچ فکر کردین که شاید آمادگیشو نداشتن ازتون پذیرایی کنن؟ یه درصد فکر کن مشکلی بینشون بوده وگرنه هیچ خانواده ای قید دخترشو نمیزنه و بره مهمونی اونم دو شب پشت سر هم حتماااااا یه مساله ای بوده

معلومه واضحه یه مشکلی بوده

من اگر جای شما بودم یلدایی رو میفرستادم هرچی آماده کرده بودمو میدادم به داداشم ببره براش هم زحمت خودم از بین نمیرفت هم یلدایی رو برده بودم 

داداشت این وسط چی گفت؟ الان میدونی چه اختلاف بزرگی انداختین بینشون؟ امیدوارم این کارتونو با مشورت نی نی سایتیا نکرده باشین

درک هم چیز خوبیه آدم داشته باشه واقعا

بذار اصلا این تایپیک رو باور نکنم بذااااار باورش نکنم چون این حجم از خودخواهی توی ذهنم نمیگنجه