2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 17204 بازدید | 235 پست
برا من گفتن میایم مادرم بنده خدا چقدر تدارک دید شام و میوه و ...چقدر مهمون تا ده شب نیومدن اخرم شوهر ...

اتفاقا اون منطقه رسم دارن

ولی جاریت چه جلمی داشته بعد از این همه سال گذاشته تو کاسه اش 😆😆😆

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اتفاقا اون منطقه رسم دارنولی جاریت چه جلمی داشته بعد از این همه سال گذاشته تو کاسه اش 😆😆😆

اره من نمیتونم میگم گذشته 

ولی اون خودشم ترک هست خیلی بهشون برخورده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من گفتن میایم مادرم بنده خدا چقدر تدارک دید شام و میوه و ...چقدر مهمون تا ده شب نیومدن اخرم شوهر ...

مادر شوهرت نمیخواسته خرج عروس بکنه وگرنه ترک ها به خصوص آذربایجانی ها رسم یلدایی عروس شدیدا دارن و هزار برابر مناطق دیگه تدارک میبینن ،من خودم شیرازیم ،پریروز برای دختر پسر عمم یلدایی آوردن و داماد ترک اردبیل هست فقط حدود ۶۰۰ میلیون طلا خریدن، ۵ کیلو آجیل ،چند صندوق میوه،انواع شیرینی و شکلات،آجیل شیرین ،انواع لباس و.....

جاریت خوب کاری کرده

اتفاقا اون منطقه رسم دارنولی جاریت چه جلمی داشته بعد از این همه سال گذاشته تو کاسه اش 😆😆😆

منم گاهی مثل خودشون برخورد میکنم مثلا جاریم ۳سال بعد من زایمان کرد قشنگ تلافی کردم

ولی اینکه حدود ۲۰سال بعد جبران کنی ایول دارع😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اولأ از اینکه همون شب یلدا یلدایی نمیبرن برا عروس دومأ ۱۲تومن بدون طلا؟؟؟اگه طلا نخریدید حتمأ بدشون ...

به درک لیاقت همونم ندارن 

حسرتشو بشینن یه عمر بخورن 

اسی جان شما بزرگواری کردین رسم رو درست بجا اوردین چون اسمش روشه یلدایی، یعنی باید همون وقت خودش برده ...

دیگه ما کارمونو انجام دادیم حسرتشو خودشون بعدا میخورن

۱۲ تومن الان پوله اخه تو این زمونه که آجیل کیلویی ۱ تومنهاحتمالا پیش خانوادشون خجالت میکشیدن که طلا ...

نه لیاقت دخترشون  نشون دادن که ارزش یه هزار تومنم ندارن 

و تا اخر عمرش باید حسرت بخوره

چگن خودش ضرر کرد نه ما 

دیگه ما کارمونو انجام دادیم حسرتشو خودشون بعدا میخورن

دقیقا

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

چندسال پش مادرشوهر آبجیم زنگ زد گفت ما آخر هفته ۶۰نفر میایم خونتون عیدی بیاریم مامانمم کنسل کرد گفت ...

نه قربون شکلت بشم ما قرار بود مامدن بابام داماد داداش بزرگمو خانمش دوتا بچه هاشون برن 

اونم نه برای شام فقط شب چله ای

مادر شوهرت نمیخواسته خرج عروس بکنه وگرنه ترک ها به خصوص آذربایجانی ها رسم یلدایی عروس شدیدا دارن و ه ...

اخه مسئله اینه مادرش پدرش کلا هزار تومنم خرج کسی نکردن و نمیکنن 

قرارم نبود اینا بدن خود شوهرم خرج میکرد بعد این نیومد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

ناراحت نشید ولی دیگه کلا براش نبرید کادوها رو

خودتونو کوچیک میکنید اگه ببرید

بذاری  روز اول یه احترامایی باقی بمونه و شان خونواده حفظ بشه

شما لطفتونو نشون دادید اوناهم بیشعوریشونو کافیع

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست