برا من گفتن میایم مادرم بنده خدا چقدر تدارک دید شام و میوه و ...چقدر مهمون تا ده شب نیومدن اخرم شوهر ...
اتفاقا اون منطقه رسم دارن
ولی جاریت چه جلمی داشته بعد از این همه سال گذاشته تو کاسه اش 😆😆😆
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اتفاقا اون منطقه رسم دارنولی جاریت چه جلمی داشته بعد از این همه سال گذاشته تو کاسه اش 😆😆😆
اره من نمیتونم میگم گذشته
ولی اون خودشم ترک هست خیلی بهشون برخورده
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برا من گفتن میایم مادرم بنده خدا چقدر تدارک دید شام و میوه و ...چقدر مهمون تا ده شب نیومدن اخرم شوهر ...
مادر شوهرت نمیخواسته خرج عروس بکنه وگرنه ترک ها به خصوص آذربایجانی ها رسم یلدایی عروس شدیدا دارن و هزار برابر مناطق دیگه تدارک میبینن ،من خودم شیرازیم ،پریروز برای دختر پسر عمم یلدایی آوردن و داماد ترک اردبیل هست فقط حدود ۶۰۰ میلیون طلا خریدن، ۵ کیلو آجیل ،چند صندوق میوه،انواع شیرینی و شکلات،آجیل شیرین ،انواع لباس و.....
دیگه ما کارمونو انجام دادیم حسرتشو خودشون بعدا میخورن
دقیقا
مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚♀️ARMY
مادر شوهرت نمیخواسته خرج عروس بکنه وگرنه ترک ها به خصوص آذربایجانی ها رسم یلدایی عروس شدیدا دارن و ه ...
اخه مسئله اینه مادرش پدرش کلا هزار تومنم خرج کسی نکردن و نمیکنن
قرارم نبود اینا بدن خود شوهرم خرج میکرد بعد این نیومد
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰