2777
2789
عنوان

یخچال تک ایرانی چی خوبه

198 بازدید | 30 پست

خودتون چی دارن راضی هستین از صدای موتور و برد و سرما دهی 

لطفا راهنمایی کنین چند وقته درگیرم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بین الکترو استیل ،یخساران ، دوو ،دیپوینت کدوم خوبه؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
برای من مال جهیزیه ام هست از هفده سال پیش تا الان الحمدالله مشکلی نداشته‌ ایرانی یخساران هست .فری ...

یخساران اونموقع فکر کنم با الان فرق داره

خودم دارم، ۱۶سالمتاسفانه خراب نمیشه خخخ

همون قدیمیه خراب نمیشه