2777
2789
عنوان

فک کنم تنها کسی که هیچ جشن و دوهمی و مهمونی نداره مایین😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 35 پست
تنهانیسی ماهم مث خودت مادرشوهر گداهم دارم جون به ازراییل نمیده👺👺👺😆

دقیقا 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هم خودمون هستیم.نه مهمون داریم نه جایی میریمخیلی هم خوبه اتفاقا

ما همش تو این حالتیم راضیم هستیم چون به انتخاب خودمون بوده اما من دوست دارم سالی یمی دوبار برم تو جمع 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ماهم خیلی وقته که مناسبت ها واسمون بی معنی شدهمهم دل خوشیه..الهی که همه دل هاشون بی غم باشه

دقیقا ما حتی عیدا هم جتیی نمیریم میگیم وقنی پولداشته باشیم زیر دستمون اون موقع عیده

منم همینم اصلا دلم میخاد فردا انلاین نشم خیلی حس بدیه تنها باشی

من مشکلی ندارم اما دوس دارم برم دور همی به شرطی ا ناش خوب باشن ن خاله زنک ک ناراحت کنن

من طرف مامانم ناراحت میکنن دعوت کردن نرفتیم فقط تیکه میندازن

دقیقا سمت مادری من خیلی بی شعور و عقده این من کلا انداختم توالت سیفمونم روشون کشیدم

دقیقاااا👌

به امید روزی که پولدار بشیم اون موقع با دل خوش بریم مسافرت 

فک میکردم فقط منوشوهرم اینطوریمماهم رفت امد نداریم با کسیسالی یکی دوبار مهمون میاد برام

ماهم 

یه عده هستن خودمون باهاشون حال نمیکنیم

با فامیلم کلا حال نمیکنیم

با دوستامونم یه عده خوبن مجردن یه عده متاهل ولی زناشون خیلی حسود و بدن 

ماهم یه عده هستن خودمون باهاشون حال نمیکنیمبا فامیلم کلا حال نمیکنیمبا دوستامونم یه عده خوبن مجردن ی ...

ماام دوستامون مجردن 

فامیلامون کلا خوشمون نمیاد از اخلاقیاتشون فامیل شوهرم که چترن فامیل خودمم رفت امدی نیستن دعوتم کنم نمیان

خانواده خودم گاهی میان اونم به زووور 

خانواده شوهرمم رفت امد به اون صورت نداریم با خانواده شوهرم اصلا نمیسازم تیکه بندازن منم اهل تیکه انداختن نیستم

درنتیجه خودمونیم و خودمون😁🥰 خیلی ام خوبه اینجوری بابا رااحتیم

ماام دوستامون مجردن فامیلامون کلا خوشمون نمیاد از اخلاقیاتشون فامیل شوهرم که چترن فامیل خودمم رفت ام ...

عین همیم پس اره ما راحتیم دیگه استرس نداری میبینی یهو میگندما میایین سمت شوهرمم خیلی رفت و امدی هستن تالار میگیرن دور همی میگیرن باید همش خرج کنی ما یا دستمون پول نیست یا ترجیه میدیدم پس انداز کنیم