2777
2789

ن عید ن تولد ن یلدا ن هیچ چیز دیگه همش خودمم و شوهرم 😁😁😂😂😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

منم همینم البته ب خواست خودمون

ماهم

خودمون از فامیل دور کردیم بخواییم قاطی شیم هرروز مهمونی و عروسی و مهمون داری و جشنه

من دوس دارم اما مثلا ماهی دوماهی یبار اونجوری باید همشو بریم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ما هم هنوز معلوم نیس چیکاره ایم

ما هنر کنیم اون تایم مناسبتا قهر نباشبم اشتی باشیم😁😂😂

ما هنر کنیم اون تایم مناسبتا قهر نباشبم اشتی باشیم😁😂😂

دقیقا ..👌🏻

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دوست دارم مناسبت ها مهمونی برم یا بگیزم اگه جایی دعوت نشم خودم مهمونی میگیرم خونواده رو دعوت میکن ...

اصلا اخلاقیات بهم. نمیخوره 

ماهم

اصلا مهمونی و رفت امد ندارید؟