2777
2789
عنوان

فک کنم تنها کسی که هیچ جشن و دوهمی و مهمونی نداره مایین😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 35 پست
وای برای توام ؟ کار خوبی کردی همسرت مشکلی نداره رفت و آمد ندارین ؟

نه اتفاقا من گاهی شاکی میشم اما شوهرم میگه ول کن بخدا خودمونیم بهتره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عین همیم پس اره ما راحتیم دیگه استرس نداری میبینی یهو میگندما میایین سمت شوهرمم خیلی رفت و امدی هستن ...

اره ماهم پول مهمونی دادن دستمون نیس

مهمونی معمولی ام نمیگیریم بگیریم مفصل میگیریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ماهم پول مهمونی دادن دستمون نیسمهمونی معمولی ام نمیگیریم بگیریم مفصل میگیریم

ماهم

اصلا قبول داری مهمونی های الان خوش نمیگذره؟ همش چشم همومیخوان در بیارن تیکه بندازن حس افتخار کنن

اصلا هدف خوش گذروندن نیست

من ترجیه میدم با ادم خاکی باشم هدف خوشگذروندن باشه خندیدن باشه حتی با نون و پنیر

یه مهمونی دعوت شدیم دوست شوهرم بود چندین مدل غذا ینی از اول تا اخرش خانوما تو اشپزخونه بودن خب چ خوشگذرونیه منکه مهمون بیاد هیچ کاری نمیذارم کنه مهمون باید راحت باشه ن ک کار کنه با لباس مهمونی هم سخت تره 

خودمم برم جای فقط سفره انداختن و جمع کردن کمک. میدم اما سختمه مگر جو خیلی راحت باشه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

دمش گرممماز بس عصاب ادمو‌ خورد میکنن تنهایی بهتره

من دوس دارم در حد سالی دوبار